El Terrassa FC cau golejat al camp del líder

El Terrassa FC ha fet molt poc i ha caigut al camp del líder Formentera (3-0 a l’illa). Un gol tot just començar ha marcat el partit. El Terrasss FC tenia aquest diumenge un compromís molt dur, a casa del líder en solitari del grup tercer de la Segona Divisió RFEF. La SD Formentera arribava a aquesta quinzena jornada amb 25 punts, set partits guanyats, quatre empatats i tres de perduts. Els egarencs es presentaven en la vuitena posició. Amb 20 punts i un balanç de cinc triomfs, cinc empats i quatre derrotes, amb 16 gols a favor i els mateixos en contra. El Formentera ha sortit més líder i el Terrassa s’allunya més dels llocs que permeten jugar el play-off d’ascens. Els egarencs han sortit de les illes desens, tot esperant a veure què feia el Brea a la tarda, que podia pasar-los a la classificació.

Primera part

El partit ha començat de la pitjor manera possible pels homes de Jordi López, avui vestit de blanc immaculat. Al minut 2, en el primer córner, els locals han marcat el primer gol del partit. Ha estat un cop dur, molt. La primera i la segona targeta les han vist jugadors de la SD Formentera, per una entrada a destemps. El Terrassa, malgrat el resultat, no s’ha fet enrere, tot i tenir problemes per arribar a la zona de perill. L’àrbitre no ajudava i ha tallat una bona jugada d’Aythami perquè ha vist sortir la pilota fora. Ho ha vist malament, com han demostrat les imatges de televisió. Bé Josu, que en una jugada personal ha trobat el forat, però el porter local ha aturat en dos temps. Després del gol, els de blanc han tingut 10 minuts. No ha durat més i han començat les imprecisions. El partit s’ha embrutat, i un nou home del Formentera ha vist la groga, el tercer. Poc després, li ha tocat a Aythami.

Els locals generaven perill a través dels córners. Ortega ho solucionava bé. Semblava que amb un canvi de ritme, el Terrassa podia aconseguir fer mal a uns illencs que tenien les línies juntes i molt tirades enrere. Alberto Fernández ha tingut la millor ocasió dels terrassistes en una errada de la defensa. El porter Òscar ha aturat la pilota en l’u contra u. Llástima, perquè s’acostava el final dels primers 45 minuts (38). Cap a vestidors, i a veure què passava a la represa, i a veure si s’imprimia velocitat al joc per posar neguitós el Formentera i canviava alguna cosa.

Els segons 45 minuts

El Formentera ha fet tres canvis a la mitja part i ha sortit fort, amb un equip que ja s’assemblava més al titular habitual. Més decidits els locals a fer el segon que no pas el Terrassa FC a empatar. Josu ha deixat el camp i ha entrat Sergi Serrano (minut 55). Tot seguia igual i els de casa han fet el segon i han obert forat. Un autèntic golàs, al minut 62. Tres xuts i dos gols. Els locals estaven més frescos i amb les idees més clares. El Terrassa no feia bones sensacions. Estava més a punt el tercer que cap altra cosa.

Al minut 69 Jordi López ha mogut fitxa, amb un doble canvi. Àlex Fernández i Akito han substituït Adri Lledó i Aythami. El Terrassa no enllaçava dues passades seguides. El Formentera no ha fer el tercer de miracle. En una contra, ha enviat la pilota al pal, i sense porter i amb tota la porteria buida, un segona rematada ha anat a parar als núvols. Ha tingut sort el Terrassa. A 8 minuts per la conclusió, Castillo i Priego han deixat el seu lloc a Marimon i Bruno. El Terrassa FC no ha existit en la segona part. Pesaven les cames. Si més no, aquesta era l’aparença. En l’enèssima contra, vermella per Pelegrín i penal. Clar. I el tercer al sarró en el temps de perllongament.