La selecció espanyola femenina d'hoquei herba, amb un gran nombre de jugadores terrassenques

La selecció espanyola femenina d’hoquei herba, amb un gran nombre de jugadores terrassenques | RFEH

Espanya és un dels països que ha sol·licitat l’organització del Mundial d’hoquei herba femení de 2022. La Federació espanyola d’hoquei ha apostat per Terrassa com a ciutat idònia per acollir-lo, ja sigui en solitari o de manera conjunta amb Holanda. Així ho ha confirmat la Federació Internacional d’Hoquei (FIH) en un comunicat en què anuncia que el municipi egarenc competeix amb Alemanya, Malàisia i Nova Zelanda. De fer-ho conjuntament amb Holanda la competició disputaria la seva primera fase en aquest país i les semifinals i la final a Terrassa.

Les dates del Mundial serien de l’1 al 17 de juliol de 2022 si s’organitza a Europa, i en cas que l’organitzador sigui Malàisia o Nova Zelanda es disputarà del 12 al 29 de gener de 2023. Els aspirants al Mundial masculí són Bèlgica i Malàisia en la finestra d’estiu -de l’1 al 17 de juliol de 2022- i l’Índia en la d’hivern -12 al 29 de gener de 2023.

El grup de treball de la FIH estudiarà totes les candidatures rebudes el pròxim 6 de novembre i elevarà una recomanació al Comitè Executiu, que prendrà la decisió en la seva cita prevista per al 8 de novembre a Lausana (Suïssa). “És una satisfacció veure que moltes associacions nacionals i països que volen organitzar la nostra competició estrella cada quatre anys. És una cosa que anima al creixement del nostre esport”, ha manifestat el director general de la FIH, Thierry Weil, en un comunicat.

Nou comentari