MónTerrassa
Terrassa amplia l’oferta turística durant el Mundial d’hoquei femení
  • CA

Terrassa oferirà una àmplia oferta turística aprofitant el gran moviment de persones que hi haurà a la ciutat amb motiu de la Copa del Món FIH d’Hoquei femení, de l’1 al 17 de juliol.

Per la tinenta d’alcalde Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, “la celebració del Mundial a la nostra ciutat és la cita esportiva més important que ha acollit Terrassa des dels Jocs Olímpics de 1992. És una oportunitat per tornar a demostrar que l’esport és un dels pilars de projecció més importants que té Terrassa i en el que volem que tothom s’hi senti representat”.

Per això, des de l’Ajuntament es promouran diverses rutes per al ciutat i per al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, a més de visites a museus i patrimoni de Terrassa.

Visites guiades

Masia Freixa, la singularitat del Modernisme a Terrassa. Vine a descobrir la joia modernista de Terrassa! Visita guiada de dilluns a diumenge. A les 11h en anglès. A les 12 h en català / castellà. Preu: gratuït. Cal inscripció prèvia: +34 93 739 70 19.

The city of hockey. A guided walk though Art Nouveau, Industrial heritage and the birthplace of hockey in Catalonia. Visita guiada en anglès a la Masia Freixa, les façanes modernistes del Raval de Montserrat i la Casa Alegre de Sagrera. Destacarà el paper que va tenir la burgesia en l’arrelament de l’hoquei a la ciutat. Durada: 2 hores. Calendari de visites per a individuals: Dissabte, 9 de juliol, de 10 a 12h i dissabte, 16 de juliol, de 10 a 12h. En qualsevol altre data i horari s’ofereixen visites per a grups amb reserva prèvia en català, castellà, francès i anglès. Tarifes: individual 15€ i grups fins a 20 persones 96€ + 3€ per entrada a la Casa Alegre de Sagrera. Cal inscripció prèvia: [email protected]

Medieval treasures of Terrassa. Visita guiada en anglès al conjunt de la Seu d’Ègara, Esglésies de Sant Pere i a la Torre del Palau. Durada: 2,5 hores. Calendari de visites per a individuals: Diumenge, 3 de juliol de 10 a 12.30h; diumenge, 10 de juliol de 10 a 12.30h; dimarts, 12 de juliol de 10 a 12.30h. En qualsevol altre data i horari s’ofereixen visites per a grups amb reserva prèvia en català, castellà, francès i anglès.Tarifes: individual 19 € i grups fins a 15 persones 130€ + 4€ per entrada a la Seu d’Ègara. Cal inscripció prèvia: [email protected].

Hike La Mola. Recollida del grup en autocar i trasllat fins a Matadepera on s’enfilarà el Camí dels Monjos per arribar al monestir i visitar-lo. Sopar al restaurant de La Mola i vista de la posta de sol. Retorn a Matadepera i trasllat al punt de sortida. Servei guiat en anglès. Durada: 4,5 hores. Calendari: Diumenge, 9 de juliol de 18 a 22.30h i divendres, 15 de juliol de 18 a 22.30h. En qualsevol altra data de dijous a diumenge s’ofereixen visites per a grups amb reserva prèvia en català, castellà i anglès. Tarifa d’inscripció individual: 85€. Cal inscripció prèvia: [email protected].

The human towers experience. L’experiència inclou la visita guiada en anglès per un membre de Minyons de Terrassa al casal modernista Jacint Bosch, actual local d’assaig de la colla; un tastet de gastronomia terrassenca i la participació a l’assaig casteller. Calendari de visites per a individuals: Divendres, 8 de juliol de 20.30 a 22.30h. Tarifa d’inscripció individual: 24€. Cal inscripció prèvia: [email protected].

Altres activitats esportives

A més, l’Organització ha previst diverses activitats esportives que se celebraran en paral·lel al Mundial:
• Gran Masters (26 juny al 3 de Juliol (RC Polo Polo BCN).
• Campionat d’Espanya Mamis i Papis (1-3 Juliol, Atlètic de Terrassa).
• Torneig 4 Seleccions Autonòmiques S14 masculí i femení (Cantàbria, Madrid, València i Catalunya) (1 al 3 de juliol, Matadepera i Egara).
• Campeonato de Europa de Hockey + (4-8 Juliol, Línia 22).
• Campeonato de España Master Masculino +40, +50 (8-10 Juliol, Egara).
• Campeonato de España Master Femenino +40, (8-10 Juliol, Egara).
• Torneig d’Escoles CD Terrassa (9-10 Juliol, CD Terrassa).
• 8 Nacions Sub 16 – Sub 18 (9-17 Juliol, Club Egara i ATHC).

Els establiments del Gremi d’Hostaleria, de la seva banda, oferiran vermuts, menús o tapes específiques durant els dies del Mundial, que es podran consultar a la web, i el Gremi de Flequers oferirà el ja tradicional Stic de Festa als establiments associats. Diversos comerços de la ciutat se sumaran al Mundial amb l’engalanament dels seus aparadors i amb la campanya «On és la Lyla?».

L’Ajuntament de Terrassa aporta al Mundial un total de 2.420.000,00 € per l’organització de l’esdeveniment, més totes les despeses directes en les obres de remodelació de l’Estadi Olímpic i els espais exteriors de l’Àrea Olímpica, així com altres despeses indirectes relacionades amb la coordinació entre l’Ajuntament de Terrassa i l’esdeveniment i amb l’impacte del mateix sobre la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa