Aquesta setmana, el seleccionador del combinat estatal sub21 femení, Jordi Alastrue, ha donat a conèixer les vint-i-dos jugadores que formaran part d’un nou stage preparatori de cara a la Copa del Món 2021. Aquesta nova concentració tindrà lloc a Terrassa els pròxims dies 28 al 31 d’octubre. De jugadores de clubs egarencs només n’hi ha dues: Estel Forte (CD Terrassa) i Hanna Badía (Atlètic Terrassa). Cal afegir però que entre les convodades també hi ha les terrassenques Júlia Strappato i Maria Gestí, ambdues actualment militant al conjunt Júnior FC de Sant Cugat del Vallès.

La Copa del Món sub21 es durà a terme a principis del mes de desembre, del 5 al 16, a la North-West University (NWU) de Potchefstroom, a Sud-Àfrica. Es tracta de la primera vegada en la seva història que el país sud-africà acull un esdeveniment Júnior d’aquesta importància. Les espanyoles, actual campiones continentals, realitzaran cada dia una doble sessió d’entrenament, a més de les reunions d’equip i per línies que es duran a terme al llarg de l’stage.

En el Mundial femení, a més d’Espanya, els altres països europeus que s’han classificat són: Països Baixos, Alemanya, Bèlgica, Rússia i Anglaterra. A aquests s’hi caldrà sumar tres equips procedents del continent asiàtic, dos d’africans, dos d’Oceania, i tres del continent americà.

Llista de jugadores convocades:

 1. María Tello (Club de Campo)
 2. Cintia Santana (UD Taburiente)
 3. Natalia Déniz (UD Taburiente)
 4. Berta Serrahima (Junior FC)
 5. Anna Serrahima (Junior FC)
 6. Carlota Gómez (Sanse Complutense)
 7. Paula Fernández (UD Taburiente)
 8. Paula Jiménez (Sanse Complutense)
 9. Inés Fanlo (RC Polo Barcelona)
 10. Estel Forte (CD Terrassa)
 11. Hanna Badía (Atlètic Terrassa HC)
 12. Júlia Strappato (Junior FC)
 13. Berta Agulló (Sanse Complutense)
 14. Lorena Vives (RC Polo Barcelona)
 15. Laura Barrios (Club de Campo)
 16. María Gestí (Junior FC)
 17. Sara Barrios (Club de Campo)
 18. Isabel Zaldúa (RC Polo Barcelona)
 19. Laura Bosch (Junior FC)
 20. Patricia Sanz (Sanse Complutense)
 21. Blanca Pérez (Club de Campo)
 22. Laia Insenser (Castelldefels HC)

Nou comentari