Tercera victòria consecutiva per al sènior del CV Terrassa

Aquest dissabte el sènior femení del CV Terrassa va visitar el camp de l’Igualada Vòlei Club, aconseguint la tercera victòria consecutiva. El CV terrassa ha estat el dominador del partit, encara que en algunes ocasions la confiança els ha fet patir, ajustant el marcador.

Començava el 1r set amb un equip ordenat i amb ganes de guanyar. Gràcies a la concentració i motivació de les jugadores, les igualadines deixaven enrere el marcador. Això va ser una gran oportunitat per a les terrassenques, que van poder sortir de la seva zona de confort i arriscar tècnicament en servei i atac. Tot i haver finalitzat el primer set a favor, aquest segon el resultat era diferent, l’equip s’apagava, faltava intensitat i els errors començaven a acumular-se fent que el contrari traiés avantatges, perdent el control del joc i deixant el segon set molt ajustat 25-22. El tercer set de 25-14 va acabar sent un final de partit de bones accions i claredat en el joc per part del CV Terrassa.

La setmana vinent el sènior disputa el seu últim partit de la temporada el diumenge dia 6 contra l’equip visitant CV Vilafranca negre.