Un tercer quart fatídic porta el CN Terrassa a la derrota contra el CN Sabadell

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va perdre contra l’Astralpool CN Sabadell (7-14) en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez va quallar dos períodes seriosos i molt prometedors, però, a la represa, les de David Palma van mostrar la seva millor versió i van decantar la balança al seu favor amb un parcial de 3 a 7. Les egarenques són quartes a la taula amb dotze punts.

En els dos primers quarts, el CN Terrassa va portar el matx pel camí que més s’ajustava als seus interessos. Va mostrar-se molt sòlid en defensa i va aconseguir arribar al descans amb un marcador curt (2-3) que ho deixava tot obert per a la represa. Les de Xavi Pérez, no obstant, no van arrencar amb bon peu, atès que Cantero va errar un penal al minut i mig de joc. Les visitants van anotar l’única diana del període inicial a càrrec de Van der Sloot.

En el segon quart, el guió de partit va mantenir-se. A l’equador del període, Steffens, en jugadora de més, va col·locar el 0 a 2. Les terrassenques van reaccionar bé a aquesta primera estrebada. Panicello, amb un tir exterior, i Ortiz, de penal, van restablir l’equilibri. El Sabadell va arribar a la pausa amb un avantatge mínim gràcies a l’encert de González en superioritat numèrica (2-3).

Malauradament, a la represa, el matx va fer un tomb. En només tres minuts de joc, les de David Palma van encadenar un parcial de 0 a 3 que va posar el partit coll amunt per a les egarenques. Garcia, en dues ocasions, i Keuning, en jugadora de més, van ser-ne les artífexs (2-6). El CN Terrassa va apropar-se momentàniament de la mà de Leitón, però, a diferència dels dos primers períodes, no va poder contenir el potencial ofensiu visitant. El Sabadell va sentenciar el matx amb un parcial de 2 a 4 que va enfilar l’electrònic fins al 5 a 10 al final del tercer quart.

En els últims vuit minuts, el partit va anar llanguint. Peña i Ortiz van marcar les dianes egarenques en aquest quart davant d’un rival que va acabar eixamplant la distància final fins als set gols. Van der Sloot, de penal, va situar el 7 a 14 definitiu.

Torn per a l’Eurolliga

El CN Terrassa canviarà de xip aquesta setmana per disputar l’Eurolliga per primer cop a la història. El conjunt de Xavi Pérez es desplaçarà a Atenes per afrontar la primera fase de la màxima competició continental. El proper partit de lliga de les terrassenques serà el dissabte 27 de novembre a les 18.00h contra el CN Atlètic-Barceloneta a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.