MónTerrassa
El tendre missatge de Xavi a la seva dona en un dia doblement especial
  • CA

Xavi Hernández ha publicat un tendre missatge cap a la seva dona, Núria Cunillera, amb motiu del seu aniversari. Aquest dilluns, 8 de novembre, va ser un dia doblement especial per al terrassenc que ha pogut celebrar els 40 anys de la seva esposa just al mateix dia que era presentat com a nou entrenador del FC Barcelona.

Així, malgrat que es complia la seva màxima il·lusió i somni, dirigir el primer equip del Barça, no s’ha oblidat d’aquesta data tan especial. “Moltes felicitats a la persona que em fa feliç cada dia, la que cuida de tot i de tothom, la que està quan algú ho necessita, la que es deixa la vida pels seus fills…”, explica en un post a les xarxes socials, per acabar-ho amb un “la meva vida! T’estimo carinyo!”. Les mostres públiques d’afecte del terrassenc cap a la seva dona són habituals, i no s’estalvia tampoc imatges en què se’ls veu somrient i passant moments amb tota la família.

Cunillera ha estat clau també perquè Xavi hagi decidit acceptar el nou càrrec. Així ho va insinuar en la seva primera roda de premsa com a tècnic blaugrana. Va subratllar que un dels handicaps que va fer que la decisió no fos immediata va ser saber com assumiria el canvi radical de vida la família, sobretot dels fills, els quals sempre han viscut a Qatar. La seva dona va estar en tot moment al seu costat en la presentació al Camp Nou, mostrant el seu suport incondicional en aquesta nova aventura. Xavi i Núria es van casar l’any 2013 en una gran cerimònia al jardí Botànic Marimurtra del municipi gironí de Blanes, i fruit del matrimoni han nascut dues criatures: Àsia, de cinc anys, i Dan, de 3 anys.

Xavi també ha penjat un vídeo sobre el que ha estat un “dia inoblidable”:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa