MónTerrassa
La temporada de bany s’inicia el 10 de juliol amb preus especials
  • CA
Piscina municipal de Vallparadís tindrà un aforament màxim de 1000 usuaris
Piscina municipal de Vallparadís tindrà un aforament màxim de 1000 usuaris | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

La temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa s’iniciarà el divendres 10 de juliol i s’allargarà fins al diumenge 6 de setembre. A causa de les limitacions d’aforament per seguir les mesures de seguretat per la Covid-19, l’obertura de les piscines es farà a un terç de la seva capacitat per assegurar la distància de seguretat, tant a la zona de platja com a dins de l’aigua. Així, la piscina de Vallparadís podrà acollir fins a un màxim de 1.000 usuaris i usuàries, 500 al torn de matí i 500 al torn de tarda. Pel que fa a les piscines municipals de Sant Llorenç, la Maurina i les Arenes el límit d’aforament serà de 100 persones al torn de matí i 100 al torn de tarda.

Aquestes limitacions en l’aforament també han provocat canvis pel que a les tarifes, establint entrada gratuïta per a les persones menors de 14 anys, una entrada de 2 euros a partir dels 14 anys, d’1,5 euros per a esplais i col·lectius i també es posa a disposició de les persones usuàries una targeta multibany de 10 entrades a un preu de 15 euros. Segons ha explicat el regidor d’esports, Miguel Angel Moreno: “Aquesta temporada, l’Ajuntament de Terrassa ha fet un esforç molt important per obrir totes les piscines municipals. Entenem que calia fer-ho per posar a disposició dels terrassencs unes instal·lacions de referència durant els mesos d’estiu i a uns preus ajustats per intentar que tothom pugui gaudir de la temporada de bany a la ciutat. Hem primat per sobre de tot la seguretat del conjunt de les persones usuàries i del personal, treballant al mateix temps per tal que la ciutadania pugui fer ús d’aquestes instal·lacions esportives durant els mesos d’estiu”.

Les entrades es podran adquirir a les mateixes taquilles de les piscines, mitjançant pagament en efectiu o a través de targeta de crèdit o dèbit i també s’habilitarà la venda anticipada per internet a través de la pàgina web www.terrassa.cat/piscines i sempre amb 48 hores d’antel·lació.

Dos torns i desinfecció

D’altra banda, i per garantir la correcta realització de les tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions així com per poder facilitar l’entrada diària al màxim nombre de persones, s’establiran dos torns de bany, un de mati (de 10.30 a 14.30 h) i un altre de tarda (de 15.30 a 19.30 h). Per evitar la utilització compartida d’espais, els serveis de guarda roba i vestidors restaran tancats i es reduiran els aforaments i l’accés als lavabos per garantir la distància social dins els espais comuns de les instal·lacions.

De la mateixa manera, i per evitar al màxim els inconvenients derivats d’aquestes restriccions, s’ampliarà el nombre de taquilles a disposició de les persones usuàries i es reforçaran els serveis d’atenció i informació amb l’objectiu de minimitzar les cues d’entrada i el temps d’espera per accedir a les instal·lacions. També es modificaran alguns dels recorreguts d’accés i circulació dins els equipaments per reduir el creuament de persones i es delimitaran espais d’estada a les zones de platja que garanteixin el distanciament social.

Durant tota la campanya de bany, les piscines municipals ampliaran les tasques de neteja i desinfecció i es proveirà a les persones usuàries de material per a la correcta desinfecció i neteja de mans i calçat, alhora que s’instal·laran diferents cartells informatius amb recomanacions i normatives d’ús i seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa