MónTerrassa
Taurus Capital compra la botiga de bicicletes Bike Ocasión
  • CA

El fons Taurus Capital ha adquirit la botiga Taurus Ocasió, l’establiment de renom amb una gran selecció de bicicletes noves i de segona mà, de lloguer i accessoris a Terrassa. Després de set anys, el fundador i CEO de Bike Ocasió, Javier Palmero, va arribar a un acord per canviar de propietaris amb el fons el passat mes d’abril, segons informa la revista CMD Sport. Aquell mateix mes, els fundadors del fons, Juan Domingo Carretero y Borja Mesonero-Romanos, van passar a ser administradors de la companyia i Palmero a cap de compres i vendes.

Bike Ocasió és actualment un dels líders del mercat espanyol en venda de bicicletes de segona mà i una de les companyies més grans especialitzades en ciclisme. La seu, a la nostra ciutat, està ubicada a la Carretera de Castellar, número 540, de 2.500 metres quadrats que compta amb una botiga, un taller de 250 metres quadrats i un espais d’emmagatzematge, segons exposa la revista.

Bike Ocasión ha crescut econòmicament des de la seva fundació l’any 2015. CMD Sport exposa que l’any 2016, la seva xifra de vendes va augmentar fins a 1,75 milions d’euros i l’any 2018 van aconseguir tocar per primera vegada els 2 milions d’euros. L’any 2019 van augmentar fins als 2,88 milions d’euros, i l’any de la Covid-19, el 2020, van aconseguir arribar fins als 4,65 milions d’euros.

Més sobre Taurus Capital

Taurus Capital és un fons d’inversió especialitzat en actius digitals i tecnología de contabilitat distribuida. Els seus fundadors i sòcis directe son Juan Carretero i Borja Mesonero-Romanos. Segons informen a la seva pàgina web “a Taurus Capital busquem una empresa a Espanya amb l’objectiu d’assegurar una transició exitosa cap a una nova etapa de creixement, sense un horitzó temporal definit”. “L’equip passarà a dedicar-se completament a la gestió de la companyia i liderarà juntament amb la directiva existent el nou pla de negoci”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa