Aquest diumenge, 3 d’octubre, tindrà lloc la 7a edició de la Cursa de les Dones – Eva Sport a Terrassa, i com a conseqüència hi haurà diverses afectacions al trànsit i s’ha organitzat un ampli dispositiu policial. La cursa s’iniciarà a les deu del matí, però els carrers ja quedaran tallats a partir de les set i no es tornaran a reobrir fins a les tres de la tarda, aproximadament. El punt de sortida i arribada és als Parcs dels Catalans i el recorregut és de 5 quilòmetres.

L’itinerari ressegueix la Rambla d’Ègara -a l’alçada del carrer del Doctor Cabanes- direcció nord, gir al passeig del Vint-i-dos de Juliol fins al passeig de les Lletres, gir al carrer Cervantes per a continuar pel passeig del Vint-i-dos de Juliol fins el carrer de Joan Duch, gir per tornar al passeig del Vint-i-dos de Juliol i gir a l’esquerra per tornar a la Rambla d’Ègara per arribar fins al carrer d’Antoninus Pius, gir en direcció a la Rambla nord i final de la cursa al mateix punt de sortida.

Aquestes seran els carrers afectats i no només per als vehicles particulars, també per als autobusos. D’aquesta manera, els talls afectaran els itineraris de les línies de TMESA: L1, L2, L3, L4, L5, L6, L7, L8, L9 i LH, que seran desviats per itineraris alternatius.

Quant al dispositiu policial, des de la Policia Municipal de Terrassa es destinaran una vintena d’agents, dos caporals i un sotsinspector per controlar tot el que succeeixi al voltant de la cursa. Els agents policials seran els encarregats de regular el trànsit mentre duri la cursa per garantir la seguretat dels participants. Comptaran amb la col·laboració de gairebé una quarantena de voluntaris, que a més d’orientar els corredors als instants previs de la cursa, també se situaran en punts estratègics per evitar aglomeracions i amb l’ajuda de tanques, també vigilaran els accessos menors perquè no hi hagi cap cotxe despistat que passi per on no ha de passar.

Nou comentari