MónTerrassa
Squash Marconi de Terrassa ha estat l’escenari del Spain National Closed 2020
  • CA
sss

!--akiadsense-->

Squash Marconi de Terrassa ha estat l’escenari, els dies 6 i 7 de novembre, del Spain National Closed 2020, competició del calendari internacional de la PSA (Professional Squash Association). Cal recordar que les de caire internacional i estatal són les úniques que es poden celebrar per les restriccions vigents a Catalunya per la situació de la pandèmia. El campionat ha esta en format reduït, sols 16 jugadors i sense públic, només entrenadors i personal tècnic de la federació per tal d’assegurar el bon funcionament del torneig.

El guanyador ha estat el jugador madrileny, Sergio Garcia, actual 180 de la PSA, del club Yoofit a l’imposar-se, a la final, per 3-1 al jugador del Club Eurosport de Salou, Nilo Vidal, 288 PSA, amb parcials de 6-11, 11-7, 11-9 i 11-7.

La tercera posició ha estat pel jugador de l’Esquaix Igualada, Joel Jaume i la quarta pel canari Ivan Pérez.

Aquest campionat estava programat a Salou en el complex esportiu Club Euro Sport però per les mesures adoptades pel govern català, van fer més viable traslladar-lo a Terrassa, a l’Squash Marconi on la Federació Catalana té el seu Centre de Tecnificació i on, per les seves característiques estructurals era més fàcil aplicar les mesures aprovades pel PROCICAT.

Des de la federació catalana s’han mostrat molt satisfets pel nivell del campionat, però alhora molt preocupats per la situació de l’esquaix, com per tots els esports federats, per les restriccions vigents que provoquen que l’activitat de l’esquaix català s’ha reduït als entrenaments que fan els professionals al Centre de Tecnificació que la federació té a Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa