MónTerrassa
Sergi Cebrián suma un bronze al Campionat d’Espanya de camp
Cebrían, amb la resta de finalistes | S.C.

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Lorca (Múrcia) el campionat d’Espanya de camp amb la participació de Sergi Cebrián del Club Arquers Terrassa. Cebrián es presentava a la competició amb el bronze de la lliga espanyola, la plata en la catalana i l’or en el campionat de Catalunya obtingut el cap de setmana passat.

Sota un sol de justícia, l’inici de la competició va destacar pel fort començament de l’egarenc. Passades deu dianes del recorregut classificatori, liderava la classificació davant del català David Garcia i el balear César Vera, però una sèrie d’imprecisions durant 4 dianes consecutives, el van relegar a la tercera posició, que ja no podria remuntar. La classificació de l’eliminatòria pels vuitens de final quedava format per Garcia, líder amb 330 punts; Vera, segon amb 225 punts, seguit per Cebrián amb 309 punts. El tall quedava establert en 236 punts per Xavier Ribatallada.

La jornada del diumenge sota unes temperatures de 35 graus va arrancar amb la disputa dels vuitens de finals, i de la mateixa manera que el dissabte, Cebrián va arrancar molt fort, finalitzant el tall classificatori per a quarts líder amb 10 punts de avantatge davant Garcia, segon classificat amb 146 punts, un mes que Vera tercer. Tot seguit es van disputar els quarts, on Vera va prendre la iniciativa finalitzant les vuit dianes amb 110 punts, i la segona i tercera plaça van quedar per Garcia i Cebrián amb 105 i 104 punts, després d’un intens frec a frec entre els dos arquers catalans.

Nou comentari

Comparteix