MónTerrassa
Sensi Maillo, vicepresidenta de desenvolupament corporatiu de la FCN

La vicepresidenta del Club Natació Terrassa (CNT) Sensi Maillo forma part de la nova junta directiva de la Federació Catalana de Natació (FCN) amb el càrrec de vicepresidenta de desenvolupament corporatiu. La nova junta del màxim organisme de la natació catalana va presentar-se ahir a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) en un acte molt emotiu, segons exposen en un comunicat. Cal recordar que Ramon Bosch acaba de prendre el relleu d’Enric Bertrán com a president de la FCN.

El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, i expresident de la Federació Catalana de Natació i vicepresident institucional de la UFEC, Enric Bertrán, van exercir d’amfitrions d’un acte al qual van assistir familiars i presidents de clubs. Esteva va explicar la tasca que realitza la Unió de Federacions Esportives de Catalunya en favor de l’esport federat. Al seu torn, Bertrán va fer un repàs dels seus 14 anys com a president de la Federació Catalana de Natació i va donar la benvinguda a Ramon Bosch, el seu successor, que va lloar la tasca de Bertrán i va explicar les línies genèriques de la seva candidatura, basades en el lema “Volem donar un nou impuls a un projecte que ve de lluny”.

Joan Herrera, membre de la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Natació

La presència del club en les federacions no es limita al nomenament de Maillo com a vicepresidenta de la Federació Catalana de Natació, sinó que s’estén també a l’àmbit estatal. Cal remarcar que el president Joan Herrera és membre de la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Natació (RFEN), l’entitat encarregada d’organitzar els esports aquàtics a l’estat espanyol, integrant les federacions autonòmiques d’esports aquàtics, clubs esportius, esportistes, jutges, delegats tècnics i entrenadors que es dediquen als esports de la seva competència agrupats en aquesta federació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa