Les sèniors de waterpolo del CNT queden fora de la final de la lliga

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa (CNT) va perdre dissabte contra el stm CN Mataró (8-14) el segon partit de semifinals del play-off pel títol de la Lliga Divisió d’Honor Femenina, quedant fora de la final de la lliga. El conjunt de Xavi Pérez es va veure superat per un rival incisiu que va trobar porteria amb facilitat. Amb aquesta derrota, les egarenques tanquen una temporada històrica, en la qual han debutat en l’Eurolliga, la màxima competició continental, i han establert el rècord de puntuació en la lliga.

El primer període sí que va mantenir la dinàmica d’igualtat que va caracteritzar el matx de dijous. Les visitants es va avançar als tres minuts de joc gràcies a una acció en jugadora de més que va culminar Van de Kraats. El CN Terrassa va empatar poc després de la mà d’una inspirada Panicello, màxima anotadora del xoc amb cinc dianes. En l’acció següent, Sevenich, des de la boia, va marcar l’1 a 2 amb què va finalitzar el quart.

Les maresmenques van eixamplar el marge en el segon període. Les de Xavi Pérez no van poder contenir el potencial ofensiu visitant, de manera que el Mataró va situar-se amb sis gols al descans, només un menys que en tot el primer partit. Espar va anotar l’1 a 3, diana que va replicar immediatament Camus. El Mataró, no obstant, va prendre les regnes definitivament a través d’un parcial de 0 a 3, amb Sevenich, Espar i Markoch com a protagonistes. Afortunadament, el CN Terrassa va poder retallar distàncies abans del descans, amb dos gols consecutius, obra de Panicello i Ortiz (4-6).

A la represa, l’equip de Dani Ballart va sentenciar. Markoch, en superioritat, i Van de Kraats, de penal, van enfilar l’electrònic fins al 4 a 8 i van posar el partit molt coll amunt per a les terrassenques. Els quatre gols de diferència es van mantenir després que Morell contrarestés la diana prèvia de Panicello (5-9).

En l’últim quart, el matx va anar llanguint. Les de Xavi Pérez es van apropar fins als tres gols mitjançant les dianes de Panicello (7-10), però el Mataró va respondre amb un parcial incontestable de 0 a 4 a càrrec Gual, Markoch, Espar i Bertran. Peña, a set segons de la botzina, va marcar el 8 a 14 final.