Les sèniors del CV Terrassa, sense opcions davant del líder
Les sènior celebren un dels punts
Les sènior celebren un dels punts | CV Terrassa

Dissabte a la tarda l’equip sènior femení del CV Terrassa va disputar el seu 5è partit contra el CEV L’Hospitalet “B”, equip que lidera actualment la classificació del grup D de 3a Divisió Catalana. El partit va acabar amb derrota de les egarenques a casa per 0-3 amb parcials de set de 6-25, 13-25 i 9-25.

L’equip de Terrassa no va poder estrenar cap set a favor malgrat la incorporació de 2 jugadores que ja havien militat a l’equip: Naiara Hidalgo i Stefania Tobar. Les jugadores locals van jugar els seus primers 5 minuts de la temporada, mantenint un resultat igualat fins al 5-5, moment en què les jugadores visitants van canviar el xip i van començar a desplegar un joc contundent punt rere punt fins acabar el set sense cap oportunitat per a les egarenques.

El 2n set van debutar les noves incorporacions però no es va poder igualar el partit perquè l’equip egarenc no tenia resposta al joc de les hospitalenques. Durant el 3r set el tècnic Daniel Benítez va donar pas a un canvi de joc posant de col·locadora a la jugadora Ana Almécija sense resultat positiu. La setmana vinent el CV Terrassa es desplaça fins Andorra per jugar contra el CV Valls d’Andorra el dissabte 2 de novembre a les 16h de la tarda.