Les sèniors del CV Terrassa de més a menys contra l’Andorra
Jugada del partit entre les sèniors i el Valls Andorra
Jugada del partit entre les sèniors i el Valls Andorra | CV Terrassa

El passat dissabte 11 de gener l’equip sènior femení del CV Terrassa va jugar a casa en el pavelló de Bonaire contra el CV Valls d’Andorra. El partit va acabar amb derrota de les egarenques per 0-3 amb parcials de set de 21-25, 14-25 i 8-25. Les jugadores locals no van poder arrencar cap set a les segones classificades en la competició. Només queda un partit per acabar la 1a fase de la competició i les terrassenques ja coneixen que a la 2a fase hauran de lluitar per mantenir la categoria.

L’entrenador Alex Portero va treure tota l’artilleria en el 1r set, coneixedor que si s’obtenia un resultat positiu era molt possible aconseguir la 1a victòria de la temporada i es va tenir molt a prop: les jugadores visitants mai van estar còmodes malgrat el que es podria pensar per la seva classificació i no van estar més lluny de 4 punts de diferència en tot el set.

En el 2n set després de fer d’inici 2 canvis per donar aire fresc al joc de l’equip no es van trobar amb el mateix ritme que en el primer. Un major desordre en les transicions del joc van disparar les diferències en el tanteig cap a les andorranes i el desànim va pesar sobre les jugadores del volei Terrassa. En el 3r set les jugadores terrassenques es van esborrar del partit: recepcions dolentes i ineficiència de l’atac van impossibilitar la creació de joc per augmentar la puntuació, acabant amb un tanteig de 8-25.

El pròxim cap de setmana el CV Terrassa es desplaça per jugar l’últim partit de la 1ª fase contra el CV Llars Mundet “B” dissabte 18 a les 18:30 en el Pavelló Carmel.