Les sèniors del CV Terrassa encaren la fase d’ascens amb una derrota

Les sènior del CV Terrassa iniciaven la fase d’ascens a la Maurina contra el CV Barberà B, un equip que va ser líder invicte del seu anterior grup i que va guanyar a les terrassenques amb una derrota agredolça. El partit va estar molt igualat per les dues formacions i va ser un bon espectacle per a la nombrosa afició que es va reunir al Bon Aire.

CV TERRASSA 2-3 CV BARBERÀ B (25-20/23-25/25-20/15-25/13-15)

En el primer set un Terrassa sense complexes, que es trobava en front d’un dels millors conjunts amb els que ha jugat aquesta temporada, va jugar les seves cartes amb atacs agressius que trobaven el camí al punt en moltes de les jugades. El segon set que va caure del costat visitant, els errors no forçats en un petit període de joc, van ser decisius a l’hora de poder adjudicar-se el set, ja que el Barberà , no va perdonar l’oportunitat per fer-se amb el set amb un molt bon joc defensiu. El tercer set va tornar a mans de les noies de Terrassa amb una bona reacció i millorant els aspectes dels errors anteriors. El quart set, amb una davallada en la recepció del conjunt local, els nervis es tornaven a presentar fent que el set caigués de banda de les visitants que amb molt encert en el servei empataven el partit i forçaven el Tie Break que finalment s’endurien conjuntament amb el partit. Tot i la derrota el conjunt egarenc mostrava una molt bona cara en aquest inici de fase que la setmana vinent les portarà a buscar la primera victòria a la pista del Castellar.

V GIRONA 0 – 3 CV TERRASSA (21-25/16-25/17-25)

L’equip senior masculí de Club Vòlei Terrassa es desplaçava aquest diumenge per jugar el seu primer partit de la fase d’ascens contra el Vòlei Girona, un equip que va donar joc als nostres jugadors durant tot el partit. Tot i haver algunes baixes degudes a la situació actual de la pandèmia, els nostres jugadors van demostrar moltes ganes y nivell devant els invictes del darrer grup. Durant el primer set els jugadors del vòlei Girona van ser molt contundents en els sacs, provocant que el CVT comencés amb el marcador en contra, però, això no va ser cap impediment per a que tot l’equip sortís endevant, demostrant la seva contundència i les seves capacitats, acabant guanyant el set amb un 21-25.

Amb el marcador a favor, l’equip va seguir endevant, destacant la bona defensa realitzada durant el segon set: 16-25. Finalment cal emfatitzar la bona realització d’atacs per part dels egarencs durant el tercer set, deixant el marcador 17-25, i guanyant el partit amb un 3-0. El bon treball en equip i realització del joc va enorgullir als jugadors i sobre tot a l’entrenadora Vicky Cenalmor. Aquest partit els hi serveix d’exemple i motivació per afrontar una fase que acaba de començar, amb un objectiu establert, pujar a primera divisió.