MónTerrassa
Les sèniors del CN Terrassa bàsquet inicien la pretemporada amb victòria
  • CA

El sènior femení de bàsquet del Club Natació Terrassa va disputar aquest diumenge el primer partit de pretemporada contra el CB Igualada, un equip que també milita a Copa Catalunya. El conjunt de Jordi Sociats va imposar-se per 46 a 59. El CN Terrassa afrontarà cinc compromisos més de pretemporada abans del debut en la lliga, que tindrà lloc el dissabte 25 de setembre a la pista del CEJ L’Hospitalet.

El proper cap de setmana jugarà tres partits al Pavelló de l’Àrea Olímpica. Dissabte 11, s’enfrontarà a la UE Sant Cugat, de Primera Catalana, i al CB Granollers, de Copa Catalunya, mentre que diumenge 12 el rival serà el Manresa CBF, també de Copa Catalunya. L’equip dirigit per Jordi Sociats tancarà la pretemporada a la Copa Bages, que es desenvoluparà el cap de setmana del 18 i 19 de setembre. Les egarenques afrontaran dissabte 18 el partit de semifinals contra l’ASFE Sant Fruitós, de Primera Catalana, i, en funció del resultat que obtinguin, l’endemà diumenge, jugaran la final o el partit pel tercer i quart lloc.

Maria Sall, baixa

El planter del sènior femení de bàsquet només experimentarà un canvi respecte a la campanya anterior. La pivot Maria Sall és baixa, atès que ha fitxat pel GEiEG, i puja al primer equip des del júnior Anna Bastos, una base de 17 anys. L’altra novetat és que Blai Belbel agafa el relleu de Miquel Fernández com a segon entrenador.

Les jugadores que segueixen en l’equip són, doncs, les bases Eva Garcia, Valentina Nieves i Andrea Morillo; les escortes Laia Riudavets i Maria Navarro; les alers Marta Dinarès i Judith Requena; les alers-pivot Anna Vidal i Berta Martín; i les pivots Maria Amposta i Paula Ramiro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa