El femení del CV Terrassa tira d’èpica per endur-se els 3 punts
Les jugadores del sènior A van fer un gran partit | CV Terrassa

!--akiadsense-->

El passat dissabte es disputava el darrer partit de la temporada per l’equip sènior femení del CV Terrassa Teknopoint davant de l’AEE Institut Montserrat B (3 a 1). El partit es presentava amb moltes complicacions per a les de Dobón per culpa de 3 baixes que obligaven a incorporar una jugador del B, Salido. Tot i tenir ja la salvació matemàtica, les egarenques van sortir a pista amb molta empenta, dominant el partit des del primer moment. Capitanejades i esperonades per Cantero, les jugadores locals van sortir convençudes de lluitar tot i les dificultats de no tener prou efectius a la banqueta. Va destacar Tobar, en el paper de col·locació, fora de la seva posició habitual, la qual habilitaba una i una altra vegada els atacs locals. Uns atacs amb molta intensitat sobretot en la zona central de la xarxa on Martinez, també fora de la seva zona de joc habitual, i Marin complementaven amb un bloqueig ferri que no permetia el joc de les visitants.

El segon set va continuar sent excel·lent per al conjunt egarenc on una molt encertada Castillo, en posició d’oposada, encertava cop rere cop el terra contrari sense donar opcions al Montserrat de reaccionar. En el 3r set, tot es girava en contra de l’equip terrassenc, quan ja amb poques jugadores, la col·locadora es lesionava, després d’anar dominant el set. Això va descol·locar les de Dobón i va fer que el Montserrat s’imposés.

Davant d’aquesta situació, on només quedaven 6 jugadores per disputar un partit que es complicava per moments, l’entrenador va decidir que Còrdova, habitualment jugadora en posició de lliure, ocupés la de col·locadora. El Terrassa, amb un equip totalment atípic, va sortir a pista a lluitar per endur-se el darrer matx de la temporada a Bon Aire. I així va ser, gràcies a una gran treball col·lectiu, amb el qual van donar un sever correctiu a les visitants que es van veure superades per les locals de forma aclaparadora.

D’aquesta manera el CV Terrassa va sobreposar-se a totes les adversitats enduent-se 3 punts més a la fase de permanència. L’equip de Dobón -que deixa la banqueta del sènior femení-, acomiadarà la temporada el proper diumenge a Torelló on en el cas d’aconseguir la victòria conclouria la temporada en 3a posició.