El sènior femení del CN Terrassa presenta batalla al Mataró
Les jugadores de l'absolut femení de waterpolo del CN Terrassa
Les jugadores de l’absolut femení de waterpolo del CN Terrassa | CN Terrassa

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa ha perdut aquest dimecres (10-6) a la piscina del CN Mataró en partit avançat corresponent a la quarta jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Pérez ha plantat cara en tot moment al flamant campió de la Supercopa d’Espanya, que ha decantat la balança al seu favor en els darrers sis minuts, en què ha encadenat un parcial de 4 a 0 després d’un matx molt igualat.

El primer quart ha esdevingut una presa de contacte. Les egarenques, molt serioses en defensa, han sabut contenir a la perfecció els atacs de l’equip de Marina Zablith, que només ha pogut trobar el camí del gol a través d’un penal transformat per Anna Espar als tres minuts de joc. En el segon període, el matx s’ha desfermat i s’ha convertit en un interessant estira-i-arronsa. Paula Leitón, en superioritat numèrica, ha empatat a un, diana que ha replicat el Mataró per mitjà d’Anna Gual, que ha repetit poc després per situar el 3 a 1. Les de Xavi Pérez, però, han reaccionat a la perfecció i han encadenat un 2 a 0, obra de Leitón i Martina Cardona, que ha restablert l’equilibri. Les maresmenques han tornat a agafar la iniciativa i han recuperat els dos gols de marge gràcies a Espar i Bach. En el darrer sospir abans del descans, Bea Ortiz, en jugadora de més, ha marcat un esperançador 5 a 4.

A la represa, el ritme anotador ha minvat. Gual, màxima anotadora del matx amb quatre gols, ha ampliat la diferència per al Mataró. El CN Terrassa s’ha apropat novament en el tram final del tercer període amb una diana de l’esquerrana Cardona (6-5). Les egarenques han gaudit d’una oportunitat d’or per empatar, però Derenty ha aturat un penal llançat per Ortiz. Les de Xavi Pérez sí han aconseguit equilibrar el marcador en el primer minut de l’últim quart de la mà d’Olga Domènech, que ha materialitzat des de l’extrem esquerre una acció en superioritat numèrica. Malauradament, el tram final del matx ha estat fatídic per a les egarenques. El Mataró, més fet com a equip i amb molta profunditat de banqueta, ha encadenat un parcial final de 4 a 0 que enfilat l’electrònic fins al 10 a 6. Games, amb dues dianes, Espar i Bach n’han estat les artífexs.