El sènior del CN Terrassa s’imposa al Sant Feliu

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va imposar-se al CN Sant Feliu per un còmode 13 a 5, corresponent al partit ajornat de la segona jornada de la Lliga de Divisió d’Honor Femenina. Un inici impecable va marcar el camí per al conjunt de Xavi Pérez, que arribava al partit amb el bon sabor de boca exhibit el passat dissabte contra el CN Matató. Les terrassenques encararan aquest cap de setmana una doble jornada, a Madrid. El primer, dissabte a les 15.30h, contra el CDN Boadilla, en partit corresponent a la cinquena jornada; el segon, diumenge a la mateixa hora, contra l’AR Concepción Ciudad Lineal, en partit ajornada de la primera jornada.

El CN Terrassa va començar amb el plantejament molt clar, i ja al primer quart va tancar-lo amb un contundent 4 a 0. Va ser Cantero qui va inaugurar el marcador. Leiton va ampliar l’avantatge aprofitant una situació de superioritat numèrica a la piscina. Poc després, Cuenda va fer el tercer, i abans de finalitzar el període Camus, des de la boia, va fer el quart. En el segon quart, les egarenques van conservar en el segon quart la solidesa defensiva, i això, juntament amb unes inspirades Peña i Ortiz van fer pujar l’electrònic fins al 6 a 0. No va ser fins als instants finals del període, que les de Sant Feliu van inaugurar el seu marcador a través de Bargalló.

A la represa, el CN Terrassa malgrat la distància no va deixar de prémer l’accelerador i va anar fent més fonda la ferida. En tan sols dos minuts, va encadenar un parcial favorable de 3 a 0, amb gols de Cuenda, Panicello i Ortiz. Les visitants van intentar reaccionar i ho van fer, de manera tímida, amb gols de Gotse i Roca, posant el 10 a 3 al final del tercer període. Ja amb tot decidit, el darrer quart, les terrassenques van tornar a materialitzar tres gols consecutius (dos de Leitón i un d’Ortiz), que van col·locar el 13 a 3. Als darrers minuts, les de Jordi Timblau van maquillar una mica més el resultat amb Maldonado i Moreno establint el 13 a 5 definitiu.