MónTerrassa
El sènior A del CV Terrassa tira d’èpica per endur-se la victòria
  • CA
El sènior A va imposar-se en terres vigatanes | CV Terrassa

!--akiadsense-->

Les noies del senior A del CV Terrassa Teknopoint van realitzar un bon partit i van endur-se la victòria (1 a 3) davant de l’AEE Jaume Callís. Les egarenques es deplaçaven dissabte a terres viguetanes per tal de continuar la seva lluita en la permanència a la 3a catalana. Aquesta temporada en què les lesions estan passant factura a l’equip, aquest està traient la seva millor cara davant del repte, tal i com va passar aquesta jornada.

El desplaçament de l’equip es va tornar a realitzar amb 7 jugadores però al llarg de l’escalfament la lesió de Rizos, deixava l’equip amb les jugadores justes per a realitzar l’enfrontament. Un partit que en tot moment va dominar un Terrassa segur en molt dels compassos del joc, tot i la variació tàctica a causa dels pocs efectius disponibles (25-21/17-25/22-25/26-28).

Ja en el primer set les egarenques van mostrar la seva millor imatge jugant amb bona intensitat, malgrat que finalment el van acabar perdent. Tot i les dificultats per tancar els sets, això no va ser impediment per poder acabar guanyant els 3 punts. I és que en el segon set, tot i un inici irregular, les egarenques van saber pendre el control de la situació i ja no el van deixar anar. El ritme del partit va ser seu, malgrat la fatiga i la manca de recanvis a la banqueta. Bon partit tot i les dificultats que permeten a l’equip seguir aspirant a mantenir la categoria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa