MónTerrassa
El sènior del CV Terrassa reacciona a temps i s’endú la victòria
  • CA
El sènior masculí es va endur tres punts més
El sènior masculí es va endur tres punts més | CV Terrassa

!--akiadsense-->

El sènior masculí del CV Terrassa suma un victoria més i se’n duu els 3 punts, els quals el situen en 3a posició. Els egarencs van disputar el darrer partit contra els veïns de Castellar. El primer set va començar amb masses errades, i els rivals van aprofitar aquesta desconcentració, malgrat això, el Terrassa va aconseguir el seu primer set (22-25). El seu entrenador va fer decidiri intervenir i canviar una mica el joc, de velocitats i de tàctiques. Això va donar pas a un Terrassa més fluïd i més intens, i tant el segon com el tercer set van anar milor. (15-25 18-25). Els de Terrassa continuen treballant per ser un bon equip. Aquest dissabte tenen un partit dur, amb el qual es decidirà qui prendrà la 2a plaça.

Derrota de les sèniors davant un expert Montserrat

Per la seva banda, dissabte, les noies de l’equip sènior femení del CV Terrassa van jugar a casa, al pavelló del Bonaire, contra l’institut Montserrat que va acabar amb derrota de les egarenques per 0-3 amb parcials de 11-25, 10-25, 13-25. Continua la trajectòria negativa de l’equip terrassenc amb derrotes clares en una temporada que es preveu difícil per assolir l’objectiu de no baixar de categoria.

A poc a poc, l’equip de jugadores vermelles, que aquest any s’ha renovat completament, comencen a tenir un joc més consistent fruit del treball de pretemporada, però encara insuficient per plantar cara a equips com l’Institut Montserrat de Barcelona que porten una experiència dilatada en la categoria. Les jugadores tindran una nova oportunitat per obtenir la seva primera victòria el proper dissabte a les 16h al pavelló escola els Arcs en Barcelona contra Volei els Arcs Equip inicial: Jema Alim, Naiara Tamayo, Alexandra Segarra, Ainoa Contreras, Ana Almecija, Ana Rodríguez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa