El sènior del CN Terrassa debuta amb victòria a la Copa Federació

Bona arrencada a la Copa Federació per al sènior masculí del Club Natació Terrassa. Els terrasssencs van debutar a la competició contra el CN Catalunya i ho van fer amb victòria, per un ajustadíssim 13 a 14. El conjunt de Dídac Cobacho es va desplaçar fins a la piscina del club barceloní amb una plantilla que malgrat estar farcida de jugadors joves van demostrar el seu potencial. El Terrassa va anar sempre per davant al marcador i va saber gestionar la renda adquirida en els instants finals, quan la diferència va ser mínima.

El segon partit de la Copa Federació tindrà lloc el pròxim dijous 19 de maig a les nou del vespre a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica contra el CN Mataró.

Emoció fins al final

El primer quart, màxima igualtat a la piscina i al marcador. Alarcón i Alegre van ser els responsables d’obrir escletxa contra el CN Catalunya, però els graciencs van retallar de la mà de Santiveri (1-2). El CN Terrassa va conservar aquest avantatge mínim fins al final del quart després que Quinn contrarestés la diana prèvia d’Alegre. Va ser en el segon quart, quan els egarencs va incrementar la renda. Díaz i Alcaraz van enfilar l’electrònic fins al 2 a 5. Tanmateix, els locals no ho van posar fàcil i amb un parcial de 3 a 0 van deixar l’equilibri restablert. Alcaraz, de nou, i Prieto, van tornar a posar per davant els visitants (5-7).

A la represa, malgrat que els terrassencs controlaven la situació no van poder sentenciar el partit. Un coixí de tres gols donava tranquil·litat en un estira i arronsa constant. El període va tocar a la seva fi amb un 9 a 12. En els últims vuit minuts, el Catalunya va protagonitzar una reacció que va afegir incertesa al desenllaç. Tot i que Diaz va anotar el 9 a 13, els locals, no van abaixar els braços i van encadenar de nou un parcial de 3 a 0 que va estrènyer el marge a només un gol a menys de dos minuts per al final. Per sort, la remuntada es va quedar aquí, i a 26 segons del xiulet final, Prieto posava el 12 a 14 que sentenciava el matx, contrarestat pel gol de Gómez just a l’últim sospir.