MónTerrassa
La selecció espanyola s’enfronta a un grup “molt competitiu”
  • CA

La selecció espanyola d’hoquei herba femení s’enfrontarà contra Argentina, Canadà i Corea del Sud a la Copa del Món Femenina d’Hoquei Terrassa 2022, un grup “molt competitiu” on hi ha “molt poca diferència de nivell”, segons ha exposat l’entrenador de la selecció estatal femenina, Adrian Lock. L’entrenador opina que no hi haurà cap equip fàcil i ha valorat positivament que tots els rivals del grup provinguin de fora del continent europeu, “un estimul que, sent un mundial, ve de gust”, ha declarat.

Valorant els possibles encreuaments abans al sorteig, Lock ja s’olorava que tots els rivals serien equips molt difícils: “Realment els 16 equips tenen molt nivell. Crec que serà un torneig molt apretat, possiblement amb moltes sorpreses i molt emocionant“, ha declarat. L’entrenador, qui ja va conduir l’equip espanyol a la Copa del Món d’hoquei femení l’any 2018, ja sabia que Argentina estaria dins del seu grup -ja que el país es troba en la segona posició actual del rànquing mundial-, un rival que “coneixem bé”. Pel que fa als altres dos equips que completen el grup C -Canadà i Corea del Sud- l’anglès ha destacat que “serà un grup molt competitiu, hi ha molt poca diferencia de nivell”. I ha afegit que “són partits amb rivals no europeus, un estimul que, sent un mundial, ve de gust”.

A partir d’ara, Lock i les seves jugadores es prepararan el millor possible per afrontar els partits que es disputaran entre l’1 i el 17 de juliol a l’Estadi Olímpic de la capital del Vallès: “ara arrenquem el cicle per poder arribar a Terrassa i mostrar la nostra millor versió al public terrassenc. Estic segur que farem tot el possible perquè l’hoquei espanyol estigui orgullós del nostre paper al Mundial”, ha conclòs.

8 equips i 24 partits

Terrassa acollirà 8 de les 16 seleccions participants a la Copa del Món Femenina d’Hoquei Terrassa 2022, que disputaran 24 partits a l’Estadi Olímpic Municipal entre l’1 i el 17 de juliol. El dos grups que jugaran a la nostra ciutat seran el grup C, format per Argentina, Espanya, Corea del Sud i Canadà; i el grup D, format per Austràlia, Bèlgica, Japó i Sud Àfrica. Els partits entre les seleccions dels grups A i B es jugaran a Amstelveen, Països Baixos, seu del Mundial juntament amb la nostra ciutat. El grup A està format per Països Baixos -qualificat automàticament com a cap de grup-, Alemanya, Irlanda i Xile; mentre que al grup B s’enfrontaran Anglaterra, Nova Zelanda, l’Índia, i la Xina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa