La selecció espanyola es deixa remuntar i acaba caient amb Malàisia
Una jugada del partit de la selecció espanyola contra Malàisia
Una jugada del partit de la selecció espanyola contra Malàisia | Rafel Martín

La selecció espanyola absoluta masculina ha caigut derrotada davant Malàisia en el seu debut en el torneig IV Nacions que se celebra a Terrassa (3-4). Un enfrontament que, en els seus inicis, va discórrer de forma similar al que s’havia vist 48 hores abans. Un conjunt asiàtic que s’atrinxerava sobre la seva línia de 22, esperant les escomeses locals. El temps va anar passant fins que amb una precisa rematada de Xavi Lleonart la bola finalitzava al fons de la xarxa rival (1-0, Minut 10).

Amb els de Fred Soyez dominant el marcador començava el segon quart. Quinze minuts de característiques similars i on els #RedSticks aconseguirien augmentar la renda. Ho feia Albert Beltrán, recollint una bola franca que castigava amb el segon gol (2-0, Minut 24). Però després del servei de centre, en una de les poques aproximacions visitants, la bola acabava en un servei de penal córner, el qual Tengku Tajuddin (2-1, Minut 25) enviava al fons de la porteria.

Amb el resultat ajustat s’iniciava el tercer període. Un temps que aviat va veure com Álvaro Iglesias posava el tercer al marcador espanyol (3-1, Minut 36). Però els de Oltmans van reaccionar i ja en l’últim acte, ara Rozemi, retornava, una altra vegada des del penal, el resultat a la seva mínima expressió (3-2, Minut 49). Una variació que els va donar ales i on en el minut final del xoc, una recuperació en la medul·lar es convertia en l’empat (3-3, Minut 60). Després del servei de centre, un altre robatori es convertia en una nova ocasió des del penal, que Rahim, de tir directe, transformava en el punt que els donava el triomf (3-4, Minut 60).

Aquest divendres arribarà el segon partit d’Espanya en la competició. El Pla del Bon Aire veurà el seu enfrontament amb la selecció d’Anglaterra (20 hores), que ahir empatava davant Irlanda en l’enfrontament que donava començament al torneig.