MónTerrassa
Segona jornada positiva per al CD Terrassa i per oblidar per a l’Egara
  • CA

Cara i creu per als dos equips de Terrasa, el CD Terrassa Hockey i el Club Egara, que han disputat la segona jornada de la Liga Iberdrola. Per ara, el RC Polo i el Sanse Complutense se situen com a líders de la competició, això sí, amb les madrilenyes amb avantatge per tenir un partit més disputat que la resta.

Primer triomf per al CD Terrassa Hockey de la temporada davant del FC Barcelona gràcies la magnífica execució de l’argentina Anna Goldstein després d’un penal córner ja en el darrer parcial del partit. I és que malgrat que les jugadores de Ramon Rius van portar la iniciativa en tot moment i haurien pogut acabar el partit amb més gols no va ser possible per la bona defensa blaugrana. Les vermelles no van poder perforar la porteria rival fins als instants finals, però va ser suficient per endur-se tres punts vitals.

Tanmateix, no va anar tant bé en el partit avançat de la tercera jornada. I és que el CD Terrassa va caure davant del Complutense per 0 a 2, tots dos gols obra de la mateixa jugadora, Lola Riera. Tres punts que les madrilenyes sumaven a Les Pedritxes i que els permet col·locar-se líders.

Per la seva part, mala jornada per al Club Egara davant del RC Polo. Les barcelonines no van deixar respirar a les ratllades i es van imposar per un clar 3 a 0. L’equip de Jordi Alastrue va mostrar-se contundent en atac i defensa i abans del descans ja dominava al marcador. En les dues ocasions, gràcies a l’encert de Flor Amundson Teves. Sense cap reacció per part de les terrassenques, les locals van ampliar distàncies amb un penal córner materialitzat per Ivone Guilera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa