Segona jornada desastrosa per als equips de Terrassa de DHF

Resum dels partits de la segona jornada de la Lliga Iberdrola DHF:

CD TERRASSA (2) UD TABURIENTE (2)

Repartiment de punts a Les Pedritxes entre CD Terrassa i la UD Taburiente en un partit en què les hostilitats ofensives no van trigar a aparèixer. Així, des del penal córner, Clara Ycart trencava la igualada inicial. Una variació que no va semblar afectar el conjunt de Las Palmas de Gran Canaria, ja que dins del primer període, van aconseguir capgirar el marcador. Andrea Varela aprofitaria una bola franca per tornar a equilibrar el partit, per a les acaballes d’aquest quart, Giselle Juárez remuntar per a les d’Eugenio Paulón. Malgrat les possibilitats de modificar el marcador, això ja no es produïria fins ja ben superat el descans. Seria amb la represa quan les de Carles Ullés van buscar més decidides voltejar el marcador desfavorable. Va ser Tania Escaich, la nova davantera vermella, i també des del penal, qui encertaria amb la porteria rival, rescatant un punt per al caseller local.

CLUB EGARA (1) CLUB DE CAMPO (4)

Segon triomf en dos partits, tots dos a domicili, del Club de Campo en aquesta temporada recentment començada. De nou, les d’Eduardo Aguilar han mostrat tot el seu potencial davant un rival sempre complicat de superar. Després d’un primer quart sense gols, amb l’arribada del segon arribarien les primeres variacions. Carmen Cano seria l’encarregada de finalitzar una jugada des del penal córner, per d’aquesta manera, trencar la igualada inicial. Va ser en la següent jugada ofensiva de les visitants, quan ara Laura Barrios, materialitzava la senyalització d’un stroke. Un doble avantatge amb el qual se superava el descans. No trigarien molt les visitants a sumar el tercer en el seu caseller. Novament des del stroke, però ara de l’estic d’Alicia Magaz, posava la distància en tres unitats. Tant que tindria continuïtat amb el de Beatriz Pérez, que d’aquesta manera deixava el xoc gairebé sentenciat. Malgrat que Queralt Colet descomptaria per a les egarenques, l’electrònic no tornaria a patir una altra modificació.

SPV-COMPLUTENSE (4) ATLÈTIC TERRASSA (0)

Segon triomf de la temporada per al SPV-Complutense. Ple per a les de Jorge Donoso, en aquest matí dominical, en superar a l’Atlètic Terrassa. Un triomf que prenia forma en els primers inicis del xoc, quan Lara Pampín, des del penal córner, materialitzava el primer a favor de les universitàries. Una variació que tindria continuïtat en l’entrada del segon quart. Moment en què Lucía Jiménez no desaprofitava l’ocasió per ampliar la renda. Va ser superat el descans quan arribarien els dos gols restants. Primer Patricia Álvarez, que pujava el tercer i posteriorment Lola Riera, després d’un llançament directe des del penal, deixaven el marcador final en el 4 a 0.