Segona derrota dels Terrassa Reds

L’equip sènior dels Reds, actuals campions de Catalunya, van perdre per segon cop en aquesta lliga a casa contra un dels aspirants al títol, els Pioners de l’Hospitalet.

El partit va començar molt malament per als Reds. Dos anotacions dels Pioners als seus dos primers atacs deixava el marcador 0-14. Els Reds reaccionaven i s’apropaven a la zona d’anotació riberenca. Un field goal de Juan Ruiz posava el marcador 3 a 14 al final del primer quart. El segon quart va ser determinat. L’atac terrassenc es mostrava imprecís i el quarterback de Reds Cesc Garcia llençava per a dos intercepcions. Per la seva part els Pioners materialitzaven un nou touchdown deixant el marcador a la mitja part 3 a 21.

El tercer quart va ser intercanvi intens dels atacs contra defenses ben posicionades. Primer anotava els Pioners, 3 a 28. I a les acaballes d’aquest quart la defensa dels Reds ficava a l’equip al partit amb un touchdown del cornerback Mohamed Bouhraza després d’una intercepció, Juan Ruiz anotava el extra point, 10 a 28 al marcador.

L’últim quart va ser on els Reds jugarien millor. La defensa no deixava avançar als Pioners i l’atac després d’un llarg atac aconseguia una nova anotació de carrera del quarterback Cesc Garcia al que seria el resultat final del partit, 17 a 28.

Amb aquest resultat els Reds es posant 1-2 i necessiten guanyar en la seva visita a Barcelona contra els Bufals d’aquí a dues setmanes.

Altres Resultats de la jornada:

Per la seva part l’equip cadet va aconseguir el pase a la final four de la copa catalana de la categoria que es jugarà en dos setmanes i l’equip sub-13 va quedar classificat en quarta posició final a la copa de la seva categoria.

Classificació final Copa Sub13:

I classificació de la fase regular de la Copa Cadet, els quatre primers jugaran la final Four, els reds contra Barberà Rookies a les semifinals.

El pròxim cap de setmana no hi haurà partits i totes les seccions descansaran.