El Sant Andreu tomba el CN Terrassa als quarts de la Copa

El CN Terrassa va perdre contra el CN Sant Andreu (9-10) en partit corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya Masculina de waterpolo, el primer matx oficial de la temporada 2017-2018. El conjunt de Dídac Cobacho va signar un bon inici, però, amb el pas dels minuts, la manca de profunditat de banqueta a causa de les baixes de Marc Salvador, Agustí Pericas i Bernat Sanahuja va passar factura física.

Els egarencs van començar molt inspirats en atac. Al minut i mig de joc, Àlex de la Fuente, en home de més, va inaugurar el marcador. Poc després, Sergi Mora va anotar el seu primer gol d’aquesta segona etapa com a jugador del club i va situar el 2 a 0. Óscar Aguilar i Donat Galeev, ambdós en superioritat numèrica, van enfilar l’electrònic fins al 4 a 0 en un primer quart impecable.