El CP San Cristóbal s’estrena amb una victòria a domicili

El CP San Cristóbal ha començat la temporada de la millor manera possible, amb un triomf a fora de casa (0-1). Una victória merescuda pel que s’ha vist al camp del carrer de Girona de Granollers. Els parroquials han començat molt bé i al minut 11 Sierra ha fet pujar el 0 a 1 que seria ja definitiu. Just després, els d’Olivdr Ballabriga han fregat el gol en dues ocasions. La resta de la primera part ha estat tranquil·la i han passat poques coses, tot i que els de la capital del Vallès Oriental han gaudit d’una bona oportunitat, al minut 44, en la que era la primera aproximació seriosa a la porteria defensada per Carles. Les sensacions eren bons, malgrat un petit ensurte, el canvi obligat d’Àlex Poves per lesió, al 26. El seu lloc l’ha ocupat David Toro.

A la represa, i quan els locals s’havien tret la son de les orelles ha arribat una jugada clau, l’expulsió d’un jugador del Granollers. Els de Ca n’Anglada tenien per davant mitja hora amb superioritat. Amb un equip bolcat, els parroquials han muntat bones contres, però han perdonat massa vegades ocasions clares. I al final, amb un Granollers que buscava el gol a la desesperada, s’ha hagut de patir. Tot ha acabat bé, i al sarró hi ha els tres primers punts per conmençar singladura per aquesta tercera RFEF.