El CP San Cristóbal guanya i se situa a un punt dels tres líders

El CP San Cristóbal ha obtingut un triomf de mèrit al camp de la Pobla de Mafumet (1-2). A un gol al 37 n’hi ha sumat un segon al 75. Però cinc minuts més tard, els locals han marcat i han posat emoció. Els darrers minuts els parroquials han patit peró han defensat el resultat malgrat un arbitratge casolà. Ara, els de Ca n’Anglada tenen el lideratge a no més un punt, tot i que ara per ara el comparteixen tres equips.

El CP San Cristóbal arribava al partit d’aquest matí contra la Pobla de Mafumet situat en llocs de “play-off” d’ascens, amb 19 punts, dotze gols a favor i 11 en contra, cinc victòries, quatre empats i només tres derrotes en 12 partits. L’equip rival era dotzè a la classificació del grup V de la Tercera Divisió RFEF. Amb 13 punts. Els parroquials portaven una molt bona dinàmica en els darrers partits, malgrat un bon nombre d’empats.

Primer part

Els primers minuts de partit han estat de domini de l’equip del Tarragonès, amb alguna aproximació a l’àrea de Carles sense massa perill. L’ocasió més clara dels d’Oliver Ballabriga ha anat a càrrec de Tom, als 12 minuts. La primera targeta del partit ha estat per Mario Cantí, al 29, per una entrada a prop de les dues banquetes. A Ballabriga no li agradava el que veia sobre el camp i cridava els seus jugadors. No era el millor partit dels parroquials. Però una centrada de Tom, incisiu, des de la banda, ha permès a Ion Vàquez engaltar la pilota sense deixar-la caure i la col·locat dins de la porteria de Daniel Parra. Els de Ca n’Anglada es posaven per davant al minut 37.

Segona part

A la represa, l’entrenador local ha trigat poc a moure la banqueta per mirar de trencar la dinàmica del partit. Al minut 50 ha fet un doble canvi. I li ha funcionat prou bé. Al 58, els parroquials s’han salvat mercès a un gran aturada de Carles Segura a una rematada de cap ajustadíssima al pal per part d’Óscar Gómez. Hi ha hagut moments de patiment. Tot i això, el CP San Cristóbal hagués pogut augmentar l’avantatge si l’àrbitre no s’hagués empassat un penal claríssim del porter sobre Mario Cantí. De manera inexplicable, no l’ha xiulat. Una jugada clau. Els seguidors dels de Ca n’Anglada s’han indignat. I més quan ha trigat poc a ensenyar una groga més que justeta a Amantini (minut 71). Els parroquials no s’han fet enrere, i han tibat d’un Óscar Carrasco que creix i creix i un gran Mario Domingo. Al que només li ha faltat un llançament impecable de falta que ha tret les teranyines de la porteria defensada per Daniel Parra. Quina falta! Magistral. Era el 2-0 i el minut 75 i tot es posava de cara. Just abans, Ballabriga s’ha vist obligat a canviar Mario Cantí per lesió. En el seu lloc ha entrat Abde.

La Pobla de Mafumet ha decidit prémer l’accelerador i ha forçat dos córners seguits. Els de casa han trobat el premi i han escurçat distàncies per donar emoció al partit. Corria el minut 81 i quedaven 9 minuts de patiment, més el perllongament. La Pobla s’ha cregut que podia anar a buscar l’empat. Ballabriga, murri, ha provocat que l’àrbitre li ensenyés una targeta, amb la qual cosa ha aturat el partit. Calia, perquè podia passar qualsevol cosa. Al 87 l’ha vist Tom. I a més a més els parroquials havien d’enfrontar-se a un arbitratge casolà com els d’abans. Ballabriga ha mogut la banqueta amb un carrusel de canvis. S’han decretat 4 minuts d’afegit.