El San Cristóbal rescata un punt a l’últim sospir

El CP San Cristóbal ha aconseguit rescatar un punt a l’últim sospir de la seva visita al municipal de Sallent, en el partit corresponent a la onzena jornada de Tercera RFEF contra el CE Manresa (1 a 1). Els locals s’han avançat però no han sabut mantenir la porteria a zero fins al minut 90. Un punt més que serveix als terrassencs mantenir-se ben prop de les posicions d’ascens a Segona RFEF, i refer-se de la derrota patida a casa la setmana passada.

La primera part ha tingut un color més vermell que blau. El conjunt d’Oliver Ballabriga ha cedit generosament el domini de la pilota als manresans, això sí, han intentat mantenir les línies juntes i una pressió tímida en la sortida de la pilota. Els minuts han anat passant i només s’ha pogut comptabilitzar una rematada de cap de Ion Vázquez a centrada d’un córner o un xut llunyà de Putxi, ambdues pilotes no han trobat porteria.

Ha estat en els darrers quinze minuts que el partit s’ha despertat, però ho ha fet més per interès bagenc que no pas pels parroquials. Al 32, ha arribat la gran oportunitat d’obrir la llauna. El manresà Noah ha guanyat perfectament l’esquena dels defensors del Sancris i ha aconseguit impactar amb el cap la centrada de Putxi. L’esfèrica ha sortit fora per ben poc. La defensa terrassenca ha mostrat indicis clars de vulnerabilitat i això ha animat als locals. Al 39, l’han tornat a tenir, aquest cop de les botes de David Batanero (ex del Terrassa i Sabadell) amb un llançament de falta a la frontal de l’àrea. Només Mario Domingo, al minut 42, ha posat a prova Pulido amb un xut que el porter manresà ha aturat en dos temps.

Ricky, salvador

La segona part ha començat amb molt mal peu per al CP San Cristóbal. De fet, semblava que malgrat el xiulet de l’àrbitre els jugadors terrassencs no havien sortit dels vestidors. Així ha estat com es portaven només tres minuts que el Manresa ha inaugurat el marcador. Noah s’ha escapolit del defensor Amantini, ha arribat a la línia de fons i la seva centrada enrere ha anat cap a Javi López que, amb un xut creuat, no ha trobat oposició per introduir-se dins de la xarxa. Encara amb la decepció pel gol dels locals, els parroquials han vist com Noah hauria pogut pujar el segon, en una clara ocasió que només Ion Vázquez en una decisió a la desesperada ha aconseguit evitar.

El Sancris ha aconseguit aturar l’hemorràgia, però el partit s’ha enredat, amb constants interrupcions del joc, pèrdues de temps, faltes i embolics. Al minut 64, ha arribat la jugada més clara per als terrassencs. Ha estat un gran xut d’Ousman que Pulido ha pogut desviar a córner. Minuts en què semblava que s’havia aconseguit recuperar la intensitat i d’assalt a la porteria local. Aarón, pocs minuts després de sortir al terreny de joc, ha fet una bona jugada individual perillosa que ha acabat amb un córner. El Sancris ho ha intentat, i ha tingut recompensa. Ha estat a pilota aturada i al minut 86. Ricky ha estat llest i s’ha avançat al primer pal per recollir una pilota des del córner. El seu remat fort ha entrat per tota l’esquadra, impossible per a Pulido.

Els minuts finals han estat d’angoixa, crits i nervis, però cap dels dos equips ha aconseguit tenir una nova ocasió per endur-se els 3 punts.

CE MANRESA: Óscar Pulido, Putxi, Alex Sánchez, Cuello (Pau 83’), Noah, Alex Iglesias (Biel Rodríguez 88’), Nil Garrido (Uri Pérez 88’), Javi López, Aleix Diaz (De Sande 83’), Moha, Batanero (Marc Martínez 66’)

CP SAN CRISTÓBAL: Carles Segura, Oscar Sierra, Amantini, Ricki, Mario Domingo, Ion Vázquez, Óscar Carrasco, Ousman (Aarón 68’), Abde (Mario Cantí 68’), Tom, David Toro (Ashot 80’)

Targetes: Javi López (56’), Mario Cantí (90’)