MónTerrassa
El San Cristóbal guanya a casa remuntant el gol inicial del Sant Andreu
  • CA

Bon partit d’un San Cristóbal que ha sumat la segona victòria de la temporada. El CP San Cristóbal i l’UE Sant Andreu s’han enfrontat aquest diumenge al Camp Municipal de Ca n’Anglada en la quarta jornada del cinquè grup de Tercera RFEF. Els d’Oliver Ballabriga arribaven a l’encontre amb quatre punts al seu caseller particular després d’empatar l’última jornada a casa de l’Hospitalet. Abans del xiulet inicial del matx, s’ha fet una petita inauguració de les obres fetes al Camp Municipal de Ca n’Anglada.

La primera oportunitat clara del partit ha arribat al minut 8 després d’una centrada des de banda dreta de Sierra que ha deixat sol a Ashot. Tot i això, el davanter dels locals no ha pogut rematar bé i la pilota ha marxat fora. Poc després ha arribat la primera ocasió del Sant Andreu. Després de retallar un contrari dins l’àrea, el migcentre Alberto ha rematat còmode a porteria, però la defensa del San Cristóbal ha estat atenta i ha refusat el xut a córner. 

La segona del San Cristóbal ha estat pràcticament calcada a la primera, però des de la banda esquerra. Una bona centrada de Mario Domingo ha trobat a Abde, que ha rematat a la dreta de la porteria de Ramos. Al minut 24, el Sant Andreu ha estat a punt de trencar l’empat després d’una rematada d’Alberto a la sortida d’un córner. Sens dubte, Alberto era el jugador que més perill estava generant en l’equip visitant i al minut 35 ho ha intentat de nou amb un xut creuat que ha marxat prop de la porteria de Carles Segura. Tan sols un minut després, el Sant Andreu s’ha posat per davant en el marcador gràcies a un gol al contraatac de Pau Morer, que acabat la jugada amb un tir creuat amb la cama esquerra. 

En general, hem vist una primera part molt intensa amb un partit molt obert. Ambdós conjunts han tingut oportunitats per marcar, però l’UE Sant Andreu ha colpejat primer en una jugada al contraatac finalitzada pel davanter More. 

Al San Cristóbal l’han bastat dos minuts de la segona meitat per igualar el marcador. El que semblava una centrada de Sierra des de la banda dreta ha acabat en gol. El capità ha aconseguit sorprendre el porter contrari, que no ha aconseguit arribar al primer pal, per on s’ha colat l’esfèrica. Al minut 57, Tom Diawara ha fet una passada enrere a Mario Cantí, que ha rematat molt forçat amb l’esquerra i no ha aconseguit posar en perill al porter Ramos. Poc després, l’àrbitre ha mostrat una polèmica targeta vermella a Oliver Ballabriga. Al minut 64, el Sant Andreu ha tingut la seva primera aproximació de la segona part en una internada per banda dreta del lateral que ha acabat amb una rematada de Morer que ha pogut atrapar Carles Segura. Tom Diawara ho ha intentat de nou al minut 71 amb un xut potent que ha fet intervenir a Ramos. El davanter local Ousman, que acabava d’incorporar-se al partit, ha provat sort amb un xut amb la cama esquerra des de la frontal de l’àrea, però el tir ha sortit desviat. 

Al minut 88 el San Cristóbal s’ha posat per davant gràcies a un gol d’Ion Vázquez en l’interior de l’àrea. El migcentre dels local ha aconseguit rematar una bona centrada des de banda dreta i ha fet inútil l’estirada del porter Ramos. 

Així ha acabat un partit en què el San Cristóbal ha pogut remuntar el gol del Sant Andreu a la primera part. Després d’una primera part amb moltes ocasions per part dels dos equips, hem tingut una segona no tan vistosa amb un Sant Andreu més contingut, cosa que han aprofitat els locals. Amb aquest empat, els d’Oliver Ballabriga pugen notablement a la classificació i ja sumen set punts en les primeres quatre jornades del campionat.  

Alineacions:

CP SAN CRISTÓBAL: Carles, Sierra, Ricki (David López, 69’), Max Llovera, Sergi Martínez, Mario Cantí (Ousman, 78’), Mario Domingo, Ion Vázquez, Tom Diawara (Tino Mendoza, 90’), Ashot (Poves, 69’), Abde (Aaron, 78’).

UE SANT ANDREU: Ramos, Llamas, Argilaga, Noguera, Lawson (Mulero, 84’), Alberto, Carreón, Gimeno, Fassani, Aparicio, More (Domenech, 65’). 

Àrbitre del partit: Jordi Serradelarca Serra (Delegació d’Osona). Ha mostrat targeta groga als locals Sierra i als visitants More, Aparicio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa