MónTerrassa
El San Cristóbal agafa impuls i s’imposa amb contundència al líder
  • CA

Cop d’autoritat del Sancris en un moment clau de la temporada. CP San Cristóbal i UE Olot s’han enfrontat en el Camp Municipal de Ca n’Anglada en el partit corresponent a la jornada 24 del grup 5 de Tercera RFEF. Els d’Oliver Ballabriga ja portaven una ratxa de tres victòries seguides i la intentarien augmentar-la amb un Olot que lidera la classificació amb quatre punts de diferència amb el conjunt terrassenc.

El partit ha començat amb un Olot vertical que ha tingut un parell d’aproximacions perilloses en els primers compassos. La primera del San Cristóbal ha arribat al minut 12 en una prolongació de Sierra que ha acabat rematant David Toro molt bombejat i el porter Torra ha atrapat. Tot i el bon començament de l’equip visitant, els següents minuts han estat els de casa qui han portat el pes del joc. Mario Domingo ha estat a punt de fer el primer amb un tir creuat des de fora de l’àrea que ha marxat fregant el pal. El bon joc del Sancris ha tingut la recompensa i al minut 26 s’ha avançat en el marcador. Tino Mendoza s’ha inventat un míssil des de molt lluny que ha pogut blocar el porter, però Àlex Poves ha estat atent al rebot per enviar l’esfèrica al fons de la porteria. Poc després, l’Olot ha intentat igualar-lo amb una rematada de cap de Sergi Arranz que ha marxat fora per poc. Els minuts posteriors al gol hem vist a un Olot molt més atrevit i ofensiu, provocant més problemes al Sancris, però sense trobar porteria. Els visitants ho continuaven intentant i Serrano ha tingut una oportunitat en una acció amb molts rebots que ha acabat amb un xut del migcentreque no ha anat entre els tres pals. L’última de la primera part ha estat de nou pels visitants, en un ràpid contraatac finalitzat per Xumetra, que ha rematat fora.

Ha estat una primera meitat en què el Sancris ha obtingut un avantatge molt valuós gràcies a un gol d’Àlex Poves. Tot i que els de casa han dominat fins al gol, ha estat l’Olot qui ha portat el pes de l’atac després d’encaixar el tant. No obstant, els d’Oliver Ballabriga han defensat amb contundència les arribades constants de l’equip contrari.

A la represa, el Sancris ha sortit una mica millor i ja no es sentia tan dominat pel líder de la classificació. Mario Cantí ha estat a punt de duplicar l’avantatge a la sortida d’un córner picat per Mario Domingo. En el minut 55 ha arribat el segon dels locals amb un gol d’Àlex Poves, que ja n’havia fet el primer. El davanter del Sancris s’ha quedat sol contra el porter i ha definit a la perfecció amb un xut ras. Després del segon gol, l’Olot no ha sabut reaccionar, almenys en els minuts posteriors, i inclús semblava més probable augmentar l’avantatge que retallar-la. Tot i això, a partir del minut 70 sí que veiem a un conjunt visitant que lluitava contra el rellotge i que, lògicament, atacava constantment contra un San Cristóbal molt sòlid. Els locals han aprofitat que la majoria dels jugadors de l’equip contrari estaven a l’atac per fer el tercer. L’acció del gol ha estat un contraatac de llibre finalitzat per un Abde que ha rematat potent i ha enviat la pilota directament a l’escaire. Tot i que el partit ja estava sentenciat, l’Olot ha pogut marcar el gol de la consolació en un xut espectacular d’Enric Vallés des de molt lluny al que Arnau no ha pogut arribar per la potència del tir.

Així ha acabat un partit en què el San Cristóbal ha aconseguit una victòria importantíssima contra el líder de la competició. Tot i que l’Olot ha tingut moments de domini ofensiu, el conjunt egarenc no ha deixat forats en la defensa. Amb aquest resultat, els d’Oliver Ballabriga ja són tercers a només un punt de l’Olot, que és el líder. El pròxim diumenge s’enfrontaran contra el Castelldefels a domicili.

CP SAN CRISTÓBAL: Arnau, Sierra, David López, Amantini (Sergi Martínez, 87’), Mario Domingo, Carrasco, Ion Vázquez, Tino Mendoza (Max Llovera, 87’), Mario Cantí (Ashot, 79’), Poves (Tom Diawara, 63’), David Toro (Abde, 79’).

UE OLOT: Torra, Gerard Batalla (Carles Mas, 46’), Ayala, Bigas (Ferrán López, 4’), Aimar, Eric, Ot Serrano (Moha, 71’), Eloi Amagat, Xumetra, Kilian (Enric Vallés, 85’), Arranz.

Targetes grogues: Tino Mendoza (CP San Cristóbal, 71’), Abde (CP San Cristóbal, 90’)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa