El CP San Cristóbal es fa fort a casa (3-0) i mira amunt

El San Cristóbal ha començat el partit tretzè a la classificació, amb 8 punts, i al davant el cuer, el Castelldefels. Amb el triomf d’aquest matí escala posicions i se situa en una zona més que tranquil·la i més propera a la promoció d’ascens que del descens.

Primera part

El Sancristóbal ha tingut la primera oportunista al minut 8, amb una rematada espectacular de Marc Vilajosana des de fora de l’àrea després d’una falta lateral rebutjada per la defensa. La pilota ha fregat el travesser. També s’ha acostat amb perill el Castelldefels, que ha gaudit d’una bona oportunitat al 10. Una nova falta lateral, picada per Mario altre cop, ha permès una rematada de cap de Hassen que ha topat amb un defensor groc. S’han reclamat mans i penal. Des de la tribuna no ho ha semblat pas.

El Sancris ha jugat més alegre cap endavant, i això ha permès el contraatac del Castelldefels. Per sort pels de Ballabriga, no han sabut resoldre un 4 contra dos. I Dani Lledó ha tingut un ensurt dels grossos al minut 19. Una cavalcada de Pedro Bilbao ha acabat amb un xut llunyà que ha impactat al travesser parroquial i ha botat sobre la línia de gol. Han estat uns moments de domini aclaparador dels visitants. El Sancris s’ha espantat amb el pal. I Adri l’ha tornat a tenir després d’una gran jugada de Cano. La pilota ha passat a un pam de la porteria de Lledó, massa creuada.

Els de Miki Carrillo han perdonat i els parroquials han reaccionat amb un parell de bones jugades, les més perilloses fins aleshores. Víctor ha estat el protagonista. El seu xut des de fora l’ha aturat Manu sense problemes. Els de Ballabriga s’han tret la son de les orelles en un matí amb sol i calor. Una gran jugada col·lectiva dels parroquials ha acabat amb la millor oportuniat. S’ha cantat el gol a la grada. Manu s’ha trobat la pilota a sobre aquesta ha acabat sobre la línia de gol. Vilajosana ha fet falta finalment. Al 35, Mario ha picat una falta des de molt lluny i gairebé la col·loca per l’escaire. Ha vingut d’un pam. Els millors moments de joc i oportunitats no han ofert premi. FIns a una nova falta lateral picada per Mario. Hassen ha rematat malament, pero el rebuig ha anat las pues d’alex Alba, que des de l’àrea petita ha engaltat un xut fort i ras. El primer gol ha arribat al 40. Anar-hi, anar-hi i anar-hi és un dels secrets de l’equip de Ca n’Anglada. I la fruita madura cau.

I per cloure, un tret des de 25 metres de Prado que ha obligat Manu a lluirse.

Segona part

El San Cristóbal ha sortit endollat a la segona part. Una, dues i tres oportunitats en els primers dos minuts, al cap de Hassen i Alba i als peus de Prado. El porter visitant ha estat providencial per evitar el segon dels parroquials. El Castelldefels també s’ha acostat amb una falta a la frontal que ha tret Sergio M, i un córner. La pilota s’ha passejat per l’àrea petita sense que ningú dels grocs aconseguís tocar-la. Entretingut el partit, amb ocasions a les dues porteries. Dinàmic, alegre. Divertit pel públic. Potser no tant pels entrenadors.

I de tant anar-hi, de lluitar, ha arribat el segon. Hassen no s’ho ha pensat i amb l’esquerra l’ha clavat a l’escaire. Un golàs. I 2 a 0 al quart d’hora de la represa. I podia haver caigut el tercer si Hassen hagués trobat una pilota magnífica posada per Vilajosana, que poc després ha estat substituït per Aitor.

Chechu també ha pogut marcar. El lateral ha centrat i li ha sortit un xut que ha tocat el pal dret de la porteria de Manu. Es complia la mitja hora de joc de la segona part. El Castelldefels no s’ha rendit en cap moment i ha estat valent buscant el gol que li permetés entrar dins del partit. Tot anava bé. Tot i així, Ballabriga ha mogut fitxa per afrontar els últims minuts. Ha deixat el camp Mario i ha entrat Cabrera. Calia controlar el mig del camp i matar el partit. Hassen sol davant del porter s’ha avançat massa la pilota i ha perdonat el 3 a 0 quan els seus companys ja celebraven el gol. La jugada tonta l’ha protagonitzat Dani Lledó. El porter parroquial ha xutat i la pilota ha rebotat en un davanter del Castelldefels. Un parell de pams més a la dreta i hauria entrat. Els de groc han gaudit d’una nova triple oportunitat per marcar al minut 86. En un partit obert, Cabrera ha xutat per damunt del traveser.

Aitor, fresc, ha fet una gran jugada individual ja en el descompte, ha entrat a l’àrea i ha creuat la bola per fer el tercer del Sancris. Un altre golàs.