El San Cristóbal torna a empatar sense gols a casa
Els parroquials sumen un punt contra el Castelldefels en un matx molt igualat
Els parroquials sumen un punt contra el Castelldefels en un matx molt igualat | Sergi Estapé

Nou empat del San Cristóbal després d’igualar al derbi a l’Olímpic la passada jornada. I segon empat consecutiu a zero com a local. En aquest cas, els d’Oliver Ballabriga han sumat un punt davant d’un bon Castelldefels que enguany està realitzant una bona campanya. El matx ha estat força equilibrat i amb escasses oportunitats de gol.

En els primers cinc minuts de partit, el San Cristóbal ha tingut més la pilota i ha provat d’imprimir velocitat a les seves accions, amb combinacions ràpides per sorprendre un Castelldefels molt ben posicionat. En el minut 6, i després d’una acció individual d’Abde, Adri Rivas ha xutat amb intenció, però Romero ha aturat sense moltes complicacions.

Els visitants han procurat reaccionar amb pilotes que buscaven els homes més avançats, Kevin i Sergio Navarro, però la rereguarda local ha sabut resoldre aquestes accions amb autoritat. El Castelldefels ha vist com un dels seus centrals, Joel Cañaveras, havia de deixar el terreny de joc per lesió, en el minut 14 d’aquesta primera meitat.

I en el minut 18, els parroquials han disposat d’una excel·lent ocasió en una centrada de Mario Cantí que Abde, de cap i en una bona posició per marcar, ha rematat a fora. Els visitants han reaccionat i, en el minut 25, Fabregat ha protagonitzat una perillosa jugada individual dins de l’àrea, que finalment la defensa ha refusat. Tres minuts més tard, ho ha provat el conjunt de Ballabriga, en una falta llançada per Abde que Óscar Sierra ha rematat de cap, a les mans del porter Romero.

El Castelldefels, però, i en un córner, ha gaudit d’una magnífica opció per avançar-se en el marcador, en el minut 34. Fabregat l’ha executat i Ramón Marimón, amb una rematada de cap molt precisa, ha estat a punt de marcar pels de Miki Carrillo, però Zapico, amb una intervenció magistral, ha evitat el 0 a 1. Dos minuts després, ha estat Sergio Navarro el que ha pogut marcar pel Castelldefels, però Zapico, de nou, ha evitat el gol refusant la pilota amb el peu.

A cinc minuts per a la conclusió d’aquest primer temps, i en una jugada de córner a favor dels visitants, Mario Cantí ha caigut lesionat en un braç després de caure pugnant amb un contrari, però tot i que semblava que no podria seguir, ha tornat a entrar al terreny de joc. Amb això, i sense més, s’ha arribat al temps de descans.

Al primer minut de la represa, Mario Cantí ho ha provat amb un xut llunyà sense conseqüències. També ha intentat una xilena poc després, però no li ha sortit bé. A més, s’ha tornat a fer mal al braç, cosa que ha provocat la seva substitució. Abans de marxar del terreny de joc, encara ha tingut temps de fer una rematada que tampoc ha tingut un final exitós.

El Castelldefels ha augmentat la seva intensitat, i ha elaborat algunes internades per la banda dreta que no han fructificat positivament pels seus interessos. El partit ha entrat en una fase on cap dels dos conjunts podia controlar el pes del matx i en el que gairebé no hi ha hagut jugades d’atac remarcables.

En el minut 24, Tom ha fet una cavalcada per la banda dreta i ha acabat l’acció amb una passada que la defensa ha enviat a córner. Els visitants han respost amb alguna jugada que tampoc ha finalitzat feliçment i el partit ha continuat sense amo. La lluita dels dos equips per imposar-se a l’adversari ha estat estèril en aquesta etapa de l’encontre i només un xut de Roger Escamilla, en el minut 32, i que ha rebutjat el porter Romero, ha trencat aquesta dinàmica.

Poc després, Tom ho ha provat, després de robar una pilota a un contrari, però la seva passada a un company més ben posicionat, plena d’intenció, no ha arribat a bon port. Alguna imprecisió defensiva en els dos bàndols, tampoc l’ha sabut aprofitar ningú i el matx s’ha encaminat cap al tram final amb la incertesa del marcador, que seguia reflectint un empat sense gols.

Els de Ballabriga ho han intentat amb centrades que no acoseguien arribar a cap lloc i, en el temps afegit, Kevin vha pogut marcar pel Castelldefels, però el seu xut creuat ha sortit fora. El partit ha finalitzat tal com havia començat, amb empat a zero al lluminós.

CP SAN CRISTÓBAL. Zapico, Óscar Sierra, Adrien, Cristian, Mario Domingo, Sergi Martínez, Gerard Enrich, Adri Rivas (Tom, 66’), Mario Cantí (Roger Escamilla, 49’), Abde (Juanpi, 66’) i Obispo.

UE CASTELLDEFELS. Romero, Fabregat, Ramón Marimón, Joel Cañaveras (Juanito, 14’), Alain, Guillem, Joel, Pedro Bilbao (Ferreira, 87), Vives (Blasco, 87’), Kevin i Sergi Navarro (Aitor Serrano, 62).

Àrbitre: Lluís Espallarga Casellas (Barcelona). Ha mostrat targeta groga als locals Gerard Enrich, Óscar Sierra i Cristian i als visitants Pedro Bilbao, Guillem i Ramón Marimón.