MónTerrassa
Roger Rocasalbas, nou director general del Club Natació Terrassa
  • CA

Roger Rocasalbas és el nou director general del Club Natació Terrassa. Així s’ha anunciat en un comunicat en què s’informa que la junta directiva ha escollit Rocasalbas com a màxim executiu deu mesos després de prendre possessió de la gestió del club. Nascut a Palau-Solità i Plegamans el 21 de setembre de 1981, ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria professional al FC Barcelona. Entre el 2007 i el 2012, va treballar en l’àrea de comptabilitat i finances i, posteriorment, entre el 2012 i el 2018, va exercir de Financial Controller.

Des del 2018 i fins a l’actualitat, ha estat el gerent dels quatre esports professionals que desenvolupen la seva activitat al Palau Blaugrana (bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins) i ha liderat l’explotació comercial d’aquest espai i l’estratègia en matèria de patrocini, new business i comercialització dels drets televisius dels quatre esports esmentats. Durant aquest mateix període, ha estat membre del grup de treball format pels Chief Business Officer i els Chief Financial Officer dels clubs propietaris de l’Eurolliga de bàsquet.

Rocasalbas va estudiar la Diplomatura de Ciències Empresarials a la Universitat Ramon Llull entre el 2003 i el 2005. Posteriorment, del 2006 al 2007, va fer l’Executive MBA de la Universitat Politècnica de Catalunya i el Master Sport Management de l’Escuela de Administración de Empresas i, actualment, està cursant el Programa de Desarrollo Directivo de la IESE Business School – Universidad de Navarra. La trajectòria vital de Rocasalbas va íntimament lligada al món de l’esport, atès que va ser jugador professional d’hoquei patins entre l’any 2000 i el 2018. Va militar en set clubs, el Cerdanyola CH, el CH Mataró, el CP Vilanova, l’Igualada HC, el CP Vic, el CP Vilafranca i el Club d’Esports Vendrell.

Amb el CP Vilanova, va ser subcampió de la Copa del Rei i de la Copa de la CERS, mentre que, amb el CP Vic, va proclamar-se novament subcampió de la Copa de la CERS. Va ser internacional amb la selecció espanyola absoluta, amb la qual va ser subcampió de la Copa de les Nacions, i amb la selecció catalana, amb la qual va adjudicar-se una Copa Amèrica i tres Golden Cups.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa