MónTerrassa
Riqui Puig tanca la porta (un altre cop) a marxar del Barça
  • CA

El futbolista del FC Barcelona Riqui Puig no es dona per vençut. Malgrat que la temporada no ha començat amb massa bon peu -sense cap minut en el primer partit de Lliga davant de la Reial Societati on ni tan sols va sortir a escalfar-, el migcampista de Matadepera es resisteix a marxar del club de la seva vida. Amb 22 anys acabats de fer, continua pensant que pot triomfar a Can Barça, malgrat el rebuig constant, i inexplicable, de l’entrenador Ronald Koeman.

L’any passat només va disputar 14 partits, dos com a titular, i espera en aquesta 2021-22 tenir més protagonisme. Si volgués, el podria trobar a fora, ja que com era d’esperar, veient que no compta massa per l’holandès diversos equips han trucat a la porta. Però ell no pensa en posar-se una altra samarreta que la culé. Va renovar just el passat mes de gener fins al 2023, i pensa complir el contracte. Així ho assegura el diari esportiu Mundo Deportivo, que segons una font pròxima al matadeperenc, ha rebut cants de sirena que han estat, per ara, refusats.

El cert és que les coses no sembla que amb aquest nou curs hagin millorat. Sí, va ser titular en els partits de pretemporada contra el Nàstic i el Girona, però contra l’Stuttgart i el Salzburg, la moneda va caure creu. A més, nois del planter com Gavi o Nico González han tingut més minuts que ell. Semblava que amb Ilaix fora del terreny de joc, seria el moment de Riqui Puig, però de moment no ha estat així. Però ell no ha mostrat mai a través de les xarxes socials cap interès en marxar, ni cap mala paraula contra el club. Al contrari, es troba molt a gust envoltat de jugadors com Gerard Piqué, amb qui comparteix sentit de l’humor i bromes a Instagram, o amb el president Joan Laporta, amb qui se l’ha vist jugant a golf.

Veurem però si en els pròxims mesos no aconsegueix convèncer Koeman, acaba cedint a les ofertes que té sobre la taula.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa