Riqui Puig s’estrena com a golejador amb el Barça B
Riqui Puig celebra el seu primer gol amb el Barça B
Riqui Puig celebra el seu primer gol amb el Barça B | Paco Largo – FCB

Dos gols des de la frontal de l’àrea, el primer d’Álex Collado i el segon de Riqui Puig no han estat suficients per sumar la primera victòria del Barça B a l’Estadi Johan Cruyff. Arjona a les acaballes del primer temps i Guzmán en el minut 85 han estat els autors dels gols del Prat. El filial blaugrana, per tant, ha sumat el segon empat de la temporada i tanca la jornada 4 amb cinc punts.

Riqui Puig ha aconseguit trencar la monotonia del duel amb un xut imparable des de la frontal de l’àrea. El de Matadepera ha rebut una pilota de Kike Saverio des de l’esquerra i, després de posar-se-la bé, ha enviat l’esfèrica a l’escaire d’Andrés. D’aquesta manera, Riqui ha sumat el seu primer gol com a jugador del Barça B. Malgrat això, els de Garcia Pimienta no han pogut sumar els tres punts, perquè Guzmán ha marcat de cap el definitiu 2-2 a falta de cinc minuts per al final.