MónTerrassa
Riqui Puig, en plena dinàmica del primer equip del Barça
  • CA
Riqui Puig, amb Quique Setién
Riqui Puig, amb Quique Setién | Miguel Ruiz / FCB

!--akiadsense-->

Quique Setién va deixar ben clar, en la seva presentació com a entrenador del Barça, que apostarà per la Masia si els joves del planter blaugrana estan a l’altura. I també va avisar que no volia que les paraules es convertissin en paper mullat, sinó que ho volia demostrar amb el pas del temps i molt de treball constant. Encara és molt d’hora per extreure qualsevol conclusió, però la realitat és que l’arribada del càntabre ja ha tingut la primera conseqüència visible.

Riqui Puig, que de moment ha completat totes les sessions del càntabre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, no ha estat inclòs en la convocatòria del filial culer per al partit d’aquest dimecres contra el Badalona. D’aquesta forma, el Barça ha deixat ben clar que la joia més ben preuada del seu futbol formatiu es troba en clara dinàmica de primer equip. Al de Matadepera ja fa temps que la Segona Divisió B li ha quedat petita i ara és hora de veure si la màxima competició del futbol espanyol no li va massa gran.

De fet, el més probable és que Riqui Puig tingui l’oportunitat de formar part de la primera convocatòria del Barça de Quique Setién, sobretot tenint en compte que De Jong està sancionat per la vermella que va veure a Cornellà-El Prat i que aquest mercat d’hivern el club blaugrana ha cedit Carles Aleñá al Reial Betis. El migcampista català podria tenir els primers minuts de la temporada a la Lliga Santander el pròxim diumenge al Camp Nou, que serà visitat pel Granada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa