MónTerrassa
Riqui Puig no vol cessions ni rumors: “Vull quedar-me al Barça”
  • CA
Riqui Puig, durant el Barça-Cultural Leonesa de la Copa del Rei.
Riqui Puig, durant el Barça-Cultural Leonesa de la Copa del Rei. | FC Barcelona

Riqui Puig té clar el que vol. L’expectació i la il·lusió que s’ha generat al seu voltant no l’han fet volar. Ell segueix tocant de peus a terra malgrat que el barcelonisme somiï amb ell, encara que té clar que vol triomfar al Camp Nou. En declaracions a Mundo Deportivo després del triomf del Barça B contra el Teruel d’aquest cap de setmana passada, el migcampista ha exterioritzat les seves intencions de cara al futur pròxim i llunyà: “Vull quedar-me al Barça”.

No m’he plantejat marxar cedit ni m’ho han plantejat des del club. Estic molt bé aquí, és el meu club i casa meva, aquí hi tinc la meva família… Si puc triar, jo vull quedar-me, perquè soc del Barça des de petit i la meva intenció és triomfar aquí”, ha començat valorant Riqui Puig. “Aquest és el millor club del món i jo estic molt content. De petit sempre havia volgut jugar aquí, estic molt satisfet i no tinc cap ‘però’. Soc jugador del filial, entreno amb el primer equip, accepto el meu rol i soc molt feliç”, ha sentenciat sobre l’assumpte el de Matadepera, que va renovar l’estiu passat i té una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

A més de la seva declaració d’amor al seu club, Riqui Puig ha assegurat que el Barça B lluitarà fins al final per disputar el play-off d’ascens a la Lliga 1|2|3. “La gent parla molt i no sap el que patim en aquesta categoria i el que som. Aquest equip té molt a guanyar i, sobretot, d’anar cap amunt”, ha sentenciat la jove perla blaugrana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa