MónTerrassa
Riqui Puig completa la convocatòria de Catalunya
  • CA
Riqui Puig, durant el Barça-Cultural Leonesa de la Copa del Rei.
Riqui Puig, durant el Barça-Cultural Leonesa de la Copa del Rei. | FC Barcelona

La selecció catalana que el dilluns vinent s’enfrontarà a Veneçuela adquireix forma definitiva. Després dels vetos del Valladolid, el Rayo Vallecano i l’Osca, Catalunya ja ha presentat la seva convocatòria de 23 futbolistes: el matadeperenc Riqui Puig (Barça B), Pere Milla (Eibar) i Javi Puado (Espanyol) completaran la llista que el seleccionador Gerard López va anunciar el dimecres passat. No ha estat fàcil. No ho han posat fàcil, més ben dit. Però (en principi) no hi hauria d’haver cap contratemps més.

Xavi Hernández i Sergio García segueixen amb problemes físics i, per tant, no decidiran si juguen fins al darrer moment. Sigui com sigui, la Federació Catalana de Futbol s’ha volgut cobrir les espatlles i, per aquest motiu, ha cridat tres jugadors més, un migcampista, un extrem i un davanter. Amb aquestes incorporacions, l’Espanyol passarà a ser l’equip que més jugadors aportarà a la convocatòria (5), mentre que l’Eibar igualarà el Girona (4) i el Barça no es quedarà a la cua de la classificació (2).

Riqui Puig (19 anys) i Javi Puado (20 anys) són, segurament, les dues majors promeses dels dos equips barcelonins de la Primera Divisió espanyola, Barça i Espanyol, respectivament. Les dues perles apunten moltes maneres, però tenen molt clar que no volen cremar etapes i que tot plat elaborat és més bo si es cuina a poc a poc i a foc lent. Per la seva banda, Pere Milla (26 anys) va debutar aquesta temporada a la màxima categoria del futbol espanyol, però després de tenir força continuïtat en l’inici de la temporada, la seva presència s’ha anat difuminant a poc a poc. El pròxim dilluns, a Montilivi –un escenari que, per cert, se li dona més que bé a l’Eibar– tindrà l’oportunitat de demostrar la seva qualitat.

La convocatòria definitiva de Catalunya (si no hi ha cap contratemps més)

Porters: Edgar Badia (Elx) i Isaac Becerra (Nàstic).

Defenses: Montoya (Brighton), Piqué (Barça), Bartra (Betis), Aleix Vidal (Sevilla), Didac Vilà (Espanyol), Cucurella (Eibar) i Muniesa (Girona).

Migcampistes: Àlex Granell (Girona), Pere Pons (Girona), Aleix García (Girona), Víctor Sánchez (Espanyol), Xavi Hernández (Al-Saad), Óscar Melendo (Espanyol), Joan Jordán (Eibar) i Oriol Romeu (Southampton), Pere Milla (Eibar) i Riqui Puig (Barça)

Davanters: Bojan Krkic (Stoke City), Sergio García (Espanyol) i Marc Cardona (Eibar).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa