MónTerrassa
Riqui Puig, torna a somriure sobre la gespa
  • CA

El jugador del FC Barcelona Riqui Puig torna a somriure sobre la gespa. El de Matadepera, després de molts partits escalfant banqueta -no jugava des del passat 5 de gener el partit contra el Linares de la Copa del Rei-, va tenir uns minuts en el partit de vuitens de final de l’Europa League, davant del Nàpols. No van ser gaires, una mica més de 10, però van ser suficients perquè el jove futbolista tornés a agafar sensacions. Va sortir quan el marcador ja estava sentenciat, amb la victòria i la classificació a la butxaca (2 a 4), i només amb la idea de veure escolar els minuts.

Puig va sortir una mica descentrat, va tenir un parell de pèrdues de pilota que de ben segur se li retraurà, però en general no es pot dir que ho fes malament. Va oxigenar el mig del camp, va obrir espais i li va imprimir més velocitat a la pilota; i va saber-se associar amb Alba i Gavi per la banda esquerra, i amb De Jong fent triangle al mig. No serà un partit per recordar però sí que li servirà per agafar una mica més de confiança.

Rumors persistents de sortida

Per ara, el matadeperenc no ha trobat la continuïtat que es pensava que tindria amb l’arribada de Xavi a la banqueta. Només porta disputats 355 minuts en tot el que portem de temporada, i tot i que Xavi sempre el té a la recàmera, poques vegades mira enrere i li dona una oportunitat. També és cert que el mig del camp és on més futbolistes, tot i així, s’esperava que amb el de Terrassa gaudís de més oportunitats i, per ara, no està sent així.

De fet, els rumors de la seva sortida són persistents. Van sonar durant tot el mercat d’hivern però Puig va decidir descartar totes les ofertes -perquè en tenia diverses i d’equips prou rellevants- que li van arribar. Sempre s’ha mostrat convençut que les coses canviarien i sempre ha sostingut que la seva prioritat és quedar-se al Barça, a casa seva. En aquesta línia, no s’està d’enviar missatges en aquesta direcció a través de les xarxes socials. Per exemple, amb el post d’Instagram que va penjar aquest mateix dijous després de la victòria, amb un clar i català -potser per fer callar les boques de tots aquells que diuen que ara sí que vol marxar-: “Visca el Barça. Sempre junts”. El contracte se li acaba el juny de 2023. Caldrà veure si aquesta vegada fa un pas per renovar o decideix, ara sí, aixecar el vol.

Més notícies
 Captura de pantalla
Riqui Puig signa la samarreta d’Espanya que porta un porc
Notícia: Riqui Puig signa la samarreta d’Espanya que porta un porc
Comparteix
El de Matadepera ha agagat un retolador i ha posat la seva rúbrica a la "rojigualda"
El matadeperenc Riqui Puig debutant amb el primer equip | Miguel Ruiz / FCB
Riqui Puig, titular i una de les peces clau en el triomf del Barça
Notícia: Riqui Puig, titular i una de les peces clau en el triomf del Barça
Comparteix
Els de Xavi ja se situen a només un punt de la Champions
Riqui Puig i Xavi Hernández en el partit contra RCD Espanyol | Twitter Culé King
VIDEO Riqui Puig debuta amb Xavi
Notícia: VIDEO Riqui Puig debuta amb Xavi
Comparteix
El matadeperenc ha jugat alguns minuts del primer partit de Xavi com entrenador, que ha acabat en victòria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa