Riqui Puig es va quedar a un pas de fer un gol de traca i mocador

El futbolista del FC Barcelona Riqui Puig es va quedar a un pas de fer un gol de traca i mocador en el partit que el conjunt blaugrana va jugar ahir diumenge a la tarda al Camp Nou contra el Llevant.

El del planter va sortir en el segon temps i va aprofitar els minuts que aquesta vegada li va donar Ronald Koeman. En una acció d’atac va rebre en tres quarts de camp i va encarar cap a porteria, deixant enrere als rivals contraris, com si fes un slalom. Al fional, ja dins de l’àrea i quan el ‘6’ de Barça anava a disparar, va aparèixer la cama d’un defensor granota, Mustafi, i la pilota se’n va anar al fons, cap a la cantonada, sumant un córner més. Corria el minut 68 quan el de Matadepera va demostrar del que és capaç si té oportunitats, malgrat que Koeman repeteixi que encara hi ha molts detalls que ha de millorar.

Als 15 minuts de la represa

El futbolista del FC Barcelona va entrar al camp al minut 60, amb un 2 a 0 clar al marcador. I va ocupar el lloc del fitxatge més car de la història, Philippe Coutinho, que es va fondre en una abraçada amb Riqui.

El de Matadepera va entrar endollat, com gairebé sempre. Quan ell és al camp, to va més de pressa. Va buscar sempre les passades profundes entre línies i es va entendre a la perfecció amb els companys, fent moure la pilota amb rapidesa. També va intentar un parell de xuts llunyans que van topar amb la defensa llevantina.

Sembla que de mica en mica Riqui va apareixent, tot i per davant té xicots del planter com Gavi i Niko, i el mateix Coutinho. I tot apunta a que no serà a l’onze titular en el partit de Champions de dimecres a Benfica.