El jugador del FC Barcelona Riqui Puig va celebrar el seu aniversari en una festa en un dels hotels més luxosos de la Costa Brava. El futbolista de Matadepera va fer 22 anys el passat 13 d’agost i va decidir convidar amics i família a un bon àpat a l’Hotel Alàbriga, situat prop de la platja de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols, segons informa el Diari de Girona. Puig va compartir l’efemèride amb els seus seguidors d’Instagram a través de diverses històries i també forografies en un post:

Les imatges el mostren relaxat i somrient -com és habitual en ell- a la terrassa del Sea Club Alàbriga, el qual compta amb una carta pensada a base de plats de carn, peix i marisc confeccionat per al xef Paco Pérez. L’hotel, de cinc estrelles, compta amb diferents serveis, com un centre de benestar, centre de fitness, hamman, pisicnes i un club nocturn. Puig i els seus amics van poder gaudir d’un bon àpat en un lloc idíl·lic.

Va ser una bona manera d’agafar energies positves de cara a una temporada que no es preveu que sigui massa millor que l’anterior, almenys fins el que s’ha pogut veure fins ara. El matadeperenc, que ja es troba immers en la competició de Lliga, no acaba de tenir la confiança de l’entrenador del primer equip del Barça, Ronald Koeman, que l’està utilitzant ben poc. Malgrat això i de les ofertes d’altres clubs que tindria sobre la taula, sembla que per ara no té cap intenció de marxar ja que continua amb la idea de poder triomfar en el club de la seva vida.

Nou comentari