MónTerrassa
Revelada la mascota oficial del Mundial d’Hoquei femení de Terrassa
  • CA

La Copa del Món Femenina d’Hoquei Terrassa 2022 ja té la seva mascota oficial. Es tracta d’un dragona de color lila, amb un stick d’hoquei a la mà i amb el logotip oficial del Mundial 2022 dibuixat a la seva panxa, però encara no té nom. La mascota s’ha presentat aquest migdia al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) moments abans de realitzar el sorteig per assignar les 16 seleccions de països que competiran entre elles en quatre grups diferents, de les quals Terrassa n’acollirà 8 entre els dies 1 i 17 de juliol. Al llarg d’aquestes dues setmanes, la imatge de la dragona està present a l’Estadi Olímpic Municipal, així com arreu de la ciutat.

La mascota vol simbolitzar els valors de les dones a l’hoquei: “Passió, força, saviesa, canvi, coratge, vitalitat, protecció i majestuositat”, exposen des de la Federació Internacional d’Hoquei. La dragona és de color lila, un color històricament associat amb el feminisme, i porta un stick d’hoquei i una canellera a la seva mà esquerra, mentre amb l’altre fa el moviment de saludar. A la seva panxa, de color blanc, hi ha dibuixat el logotip oficial del Mundial 2022. També té unes punxes a l’esquena de color taronja i porta unes sabates esportives de color vermell, els dos colors representatius de les seleccions dels països que seran la seu del Mundial, la selecció espanyola i la selecció neerlandesa.

Un concurs per triar el seu nom

Però la mascota encara no té nom. Per decidir-ho, la Federació Internacional d’Hoquei ha iniciat un concurs on qualsevol persona al món en pot proposar un a través d’aquesta pàgina web. D’entre les propostes en sortirà una guanyadora que serà el nom oficial de la dragona. El torneig està obert des d’avui i es tancarà el 18 de març. El seu nom es revelarà cinc dies més tard, el 23 de març.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa