MónTerrassa
Un retorn i un comiat per al primer equip masculí de l’Atlètic Terrassa
  • CA

El primer equip masculí de l’Atlètic Terrassa comença a confeccionar la plantilla per a la temporada vinent, i per ara ja sap que tindrà un retorn i un comiat. Per una banda, els de Can Salas diuen adéu a una llegenda: Roc Oliva. El terrassenc va anunciar l’estiu de 2021, després dels seus quarts Jocs Olímpics, que es retirava. Tanmateix, va tornar a vestir-se la samarreta groga per ajudar l’equip durant la segona volta. Les lesions de Marc Vizcaíno i Johannes Mooij van condicionar el seu retorn.

Va rendir al màxim nivell i l’alegria va ser immensa. Oliva ha pogut celebrar el seu segon comiat amb el títol de Lliga MGS. Una cirereta a una carrera per emmarcar. El passat 8 de maig, després de firmar una gran Final Four i marcar els dos shoot-outs contra el Polo, va aixecar la seva vuitena lliga i el seu desè títol amb l’Atlètic.

Format a l’Atlètic, va pujar a la Bandera la temporada 2005-2006. 17 anys després, Roc Oliva es retira del hockey amb 4 Jocs Olímpics a les seves esquenes i 10 títols en 10 temporades amb el primer equip: 8 lligues i 2 Copes del Rei. A més, el 2006 i el 2007 també es va penjar la plata a la Copa d’Europa.

Roc Oliva s’acomiada, ara sí de manera definitiva, de l’estic | ATHC

Torna Joan Tarrés

D’altra banda, un dels majors talents ofensius que ha format l’Escola de Hockey de l’Altètic Terrassa torna a casa. Joan Tarrés, després d’una temporada a Bèlgica, al Royal Herakles, el migcampista tornarà a posar-se a les ordres de Xero Gasol.

Actualment, es troba disputant els partits de la Pro League amb la selecció espanyola, després que l’any passat una lesió l’impedís estar a la llista definitiva dels Jocs Olímpics. Amb l’Atlètic, Joan Tarrés ha guanyat una copa del Rei i una Lliga, a més de participar en les edicions de l’EHL de 2015, aconseguint entrar a la Final Four i la de 2021, aconseguint la medalla de plata.

Joan Tarrés torna a l’Atlètic Terrassa | ATHC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa