Retorn a casa amb victòria de les juvenils A del CV Terrassa

Diumenge dia 9, les Juvenils A del CV Terrassa, dirigides per Dobón i Guil, tornaven a la Maurina en una tarda plena de voleibol a Terrassa. Les egarenques, encetaven nova etapa després de realitzar una molt bona primera fase, a casa contra l’Alpicat. Amb moltes ganes de tornar a jugar de locals, les de Terrassa van marcar el ritme del partit des de els primers punts de partit. Amb un joc molt contundent i ordenat, sobretot en defensa, dirigit per la lliure Martinet, les locals es feien amb el primer set.

La tònica del partit va seguir igual en el següent set en què les de Terrassa van dominar el joc i el marcador davant de les visitants que amb molt bones sortides d’atac des de zona 4, veien com la defensa egarenca neutralitzava les seves incursions al camp local. El 3r set va caure de la banda de les visitants. La falta d’empenta per tancar el partit va passar factura al Terrassa, que va veure com les visitants amb un joc ordenat en defensa s’enduien el set. El darrer set va tornar a ser un monòleg de les locals que no van deixar de pressionar l’adversari fins al final de partit amb el 3-1 final al marcador. La pròxima setmana l’equip terrassenc es dirigirà a Sant Boi per a continuar, si és possible la seva ratxa de bons resultats.

Juvenil B cau a Martorell

D’altra banda, derrota del juvenil B del CV Terrassa en la seva visita a Martorell per 3 a 0 en el primer partit de la segona fase. L’equip dirigit per Alberto Guil no va trobar un joc regular per inquietar a les jugadores del CV Martorell B. En el primer set sempre per davant les locals, la recepció de les de Terrassa no va permetre fer mal en atac, només al final, amb un bon servei, van aconseguir acostar-se en el marcador (25-19). De manera similar va transcórrer el segon, essent més igualat (25-21). En el set definitiu, el més clar per a les de Martorell, res van poder fer les visitants (25-8). Diumenge que ve intentaran aconseguir un millor joc a casa davant Opticalia CV Vilanova Blau.