Els resultats de tots els equips de Volei Terrassa

Cap de setmana d’alegria pel Club Voleibol Terrassa. El dissabte i el diumenge es van disputar els partits del senior femení i masculí els partits del júnior femení i masculí. Dels quatre partits, els dos séniors i el júnior masculí es van emportar la victòria, només el júnior femení va acabar amb derrota malgrat un molt bon partit.

Sénior femení

El sénior femení va rebre a la Maurina el Volei els Arcs en la segona jornada de la 3ra categoria catalana aquest diumenge, amb un resultat que va acabar 3-1 a favor de les terrassenques. Després de la desfeta l’anterior jornada a Andorra, les egarenques es veien obligades a fer un bon partit davant la seva afició per tal de encarrilar l’inici de temporada. El primer set va arrencar amb alguns errors propis en l’ataca, però es va encarrilar gràcies a la gran feina defensiva del quadre local que neutralitzava els atacs visitants i habilitava l’atac de les de Terrassa, marcant la diferència en la fase de contraatac i aconseguint la victòria. En el segon set es va tornar a viure la desorganització que les egarenques van patir a Andorra, amb un Arcs molt contundent en la fase defensiva que va emportar-se la victòria d’aquest set. Els moviments tactics a la banqueta local van fer reaccionar l’equip, que amb amb major envergadura al bloqueig, va neutralitzar el joc visitant que es va veure superat per la mínima en en els següents sets. Es tracta d’una victòria important per al conjunt dirigit per Dobón i Guil, que redirigeix l’inici de temporada.

Sénior masculí

El sènior masculí del club voleibol Terrassa es va desplaçar fins a Viladecans per jugar el segon partit de la temporada aquest dissabte. El partit va començar amb una contingent actuació dels egarencs que els va fer aconseguir el primer set 20-25.
El segon i tercer set no van ser diferent, i el voleibol terrassa va continuar exhibint el seu joc, aconseguint la victòria per 16-25 i 21-25, respectivament. Així doncs, els terrassencs guanyaven el partit per 0-3. L’equip continua dret amb un molt bon ambient i grans il·lusions en el seu llarg camí cap a l’objectiu de jugar en primera divisió l’any vinent.

Júnior femení

El júnior femení va ser l’únic dels enfrontaments que va acabar en derrota aquest diumenge en la pista del CECELL Lleida per 3-1. En el primer set, les jugadores del Terrassa van plantar cara al bon joc desplegat per les locals, però no va ser suficient per a guanyar-lo. El segon el nivell de joc de les egarenques va caure i no van tenir opció davant un bon atac de les de Lleida. El tercer va estar molt igualat, però en el tram final del set, les egarenques van realitzar un gran joc tant en defensa com en atac, aconseguint un 2 a 1 parcial molt treballat. En el quart i últim set va tornar a baixar el nivell de joc, sobretot en recepció, i les locals van aconseguir el triomf final. Malgrat la derrota, va ser un molt bon partit on es va veure un gran joc per part de les jugadores de Guil davant un bon rival.

Júnior masculí

Aquest diumenge la categoria junior masculina de Club Voleibol Terrassa va debutar el seu primer partit a casa contra Club Voleibol Vall d’Hebrón. Un partit molt intens i ple d’alts i baixos, però que va acabar amb la victòria dels terrassencs amb un 3-1. Els egarencs van posar en joc tot allò practicat durant la setmana en el primer i segon set, i d’aquesta manera, guanyaven el primer a 25-15, i el segon a 25-13 . El tercer set va ser clau per l’equip local, però els errors van anar en augment donant com a resultat un 25-27 per l’equip visitant. En el quart set el Terrassa va a acabar el joc amb el marcador a 25-21. Aquesta victòria significar un molt bon començament per als juniors de Terrassa, que desitgen la classificació en el campionat d’Espanya.